Gå til indholdBøger / faglitteratur / rejseførere

Mols Bjerge-stien : istidsvandring i Nationalpark Mols Bjerge


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

143 sider: ill. i farver (1 kort)

Udgivet

2020

Genre og formrejseførere
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


En vandreguide til en 60 km lang vandrerute i Mols Bjerge. For naturelskere og vandrere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. dec. 2020

af

af

Jytte Bræmer

d. 11. dec. 2020

En vandreguide til en 60 km lang vandrerute i Mols Bjerge. For naturelskere og vandrere.

Mols Bjerge-stien er certificeret som Leading Quality Trail - Best of Europe af en europæisk vandreorganisation. Ruten på de 60 km er opdelt i tre etaper af hver 20 kms længde. Kaløetapen, Bjergetapen og Ebeltoftetapen. Ruterne er af varierende sværhedsgrader. Bagerst findes som bilag et stort vandrekort over hele området med markering af de seværdigheder, man møder undervejs. Men også inde i bogen findes der et godt kortmateriale. De nedslag, der beskrives er af både naturmæssig, kulturhistorisk og geologisk karakter, og de er alle afmærket på kortene. Vandposter, toiletter og primitive overnatningsmuligheder er markeret på det store kort, og bogen giver praktiske oplysninger om at komme til og fra området. Bogen er illustreret med farvefotos, og er en forlængelse af www.nationalparkmolsbjerge.dk, ligesom der findes en app, som kan downloades og anvendes på turen. Bogen er i et format, som er velegnet til rygsækken.

En lille praktisk, overskuelig og meget inspirerende guide, der giver lyst til at begive sig ud i en af de første og flotteste nationalparker i Danmark.

100 hemmelige oplevelser i Nationalpark Mols BjergeDanmarks nationalparker


giver kun korte oplysninger om seværdigheder undervejs, hvoraf mange er kunsthåndværk o.lign. I Danmarks nationalparker findes et afsnit om Mols Bjerge, men det er en flot bladrebog, som ikke er velegnet som vandreguide100 hemmelige oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge giver kun korte oplysninger om seværdigheder undervejs, hvoraf mange er kunsthåndværk o.lign. I findes et afsnit om Mols Bjerge, men det er en flot bladrebog, som ikke er velegnet som vandreguide.Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustrator: Marianne Graversen

Nationalpark Mols Bjerge, 1. udgave