Gå til indholdMørkt lyser natten : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

389 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


Kriminalassistent Maria Lind skal opklare to drenges forsvinden og mystiske død. Den ene drengs lig findes endda overfor politistationen. Maria skal finde denne forbryder, der elsker at drille politiet, samtidig med, at hendes mandlige kolleger ikke tror på hende. For krimilæsere


Anmeldelser (1)


6. maj. 2022

Kriminalassistent Maria Lind skal opklare to drenges forsvinden og mystiske død. Den ene drengs lig findes endda overfor politistationen. Maria skal finde denne forbryder, der elsker at drille politiet, samtidig med, at hendes mandlige kolleger ikke tror på hende. For krimilæsere.

Kriminalassistent Maria Lind bliver sat på flere sager, der involverer børn. Samtidig med at hun må kæmpe mod sine mandlige kollegers og de mistænktes fordomme over for kvinder, skal hun opklare sagen om, hvordan to drenge kan forsvinde midt på dagen, uden nogle vidner. Og hvorfor finder man dem pludselig døde, den ene endda lige over for politistationen? Det står hurtigt klart, at hun leder efter en gerningsmand, der ikke er færdig med at provokere og drive gæk med politiet. Maria har endvidere vakt en glemt forbrydelse til live på grund af sin blotte tilstedeværelse. Jo mere hun tror, hun nærmer sig en opklaring, jo sværere bliver det. Sagen fører hende tilbage til sin egen, fortrængte fortid, hvilket ikke bidrager positivt til arbejdet. Hvad er det for en ondskab, der rammer denne by i Nordsjælland?.

Spændende og intens krimi, der også tager livtag med synet på kvinder i politiet. Der balanceres langt henad vejen med de forskellige lag i historien, såsom Maria Linds fortid, mænds syn på hende og så den egentlig kriminalsag.

I sønnens navn


Forklædt til mord


og Forklædt til mord er eksempler på lignende læsningI sønnens navn og er eksempler på lignende læsningI sønnens navn og Forklædt til mord er eksempler på lignende læsning.

Lektørudtalelse

Af

Martin Minka Jensen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2023

Lydbog (net)

2022

Bog

2022

Ebog

2022

Punktskrift

2022