Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mørkets hævn

Del 3 af Evnen

Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
159 sider
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
roman
Målgruppe

For 11-16-årige

Originaludgave
2016

Beskrivelse


13-årige Joshua, må tage det sidste opgør med de mørke kræfter. Han kan ikke klare det alene. Heldigvis kommer Hr. Jensen ham til hjælp.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 27. sep. 2016

3. og sidste bind i den kristne spændingsserie "Evnen" om 4 unge, der går forrest i kampen mellem lys og mørke. Til børn og unge fra 12 år og op.

Det er over 20 år siden at de 4 venner Sophie, Johanne, Peter og Sebastian ofrede deres overnaturlige evner for at redde Søren fra væsenet Junker i andet bind af serien - Mørkets forklædning. Der er sket meget siden og nu er Søren syg og hans søn, Joshua, må tage det sidste opgør med de mørke kræfter. Heldigvis kommer Hr. Jensen ham til hjælp.

En spændende historie om det gode og det onde med tydeligt fokus på det kristne budskab. Handlingen er lidt svær at få styr på og de fire venner fra de to første bøger dukker først op meget sent i fortællingen. Bogen er tætskrevet og sat i en ikke særlig læsevenlig typografi. Både bogens forord og bagsidetekst giver indtryk af forhistorien, så det er ikke absolut nødvendigt at have læst de andre bøger i serien.

Et guddommeligt eksperiment handler også om kampen mellem godt og ondt, men målgruppen er unge fra 15 år.Informationer og udgaver