Gå til indholdMørkesøger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

97 sider

Udgivet

2019

genre/form

roman,

fantasyOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Fantasy. Maise og Agnes leder desperat efter den forsvundne Ranva. Hvad de ikke ved er, at hendes forsvinden er et led i en modbydelig plan


Anmeldelser (1)


1. feb. 2019

Fjerde del af den spændende og romantiske dark fantasyserie "Elverdans" om elvertvillingepigerne Ranva og Maise for dig mellem 10 og 14 år. Ranva er nu også forsvundet. Er det Tjørn og hans far, som har bortført hende?.

Maise og Ranva skiftes til at fortælle i hver sit kapitel. Ranva er taget til fange af elverjægeren Marvis og hans søn Tjørn. Hun sidder i et lille bur omgivet af andre fanger, bl.a. pigernes mor. Efterhånden går det op for hende, hvad Marvis' plan er. Den er endnu grummere, end hun havde forestillet sig. Imens leder Maise og Agnes desperat efter hende uden at vide, hvor hun er, og hvad der er sket. Og hele tiden frygter Maise, at hendes frygtelige syn skal blive til virkelighed. Selvom de har meget at kæmpe mod, viser det sig også, at der nogle, som vil hjælpe dem.

Igen en spændende og hurtigt læst bog i denne fine serie, som mange piger allerede har taget til sig. Handlingen er dramatisk og slutter som altid med en cliffhanger, miljøet er en fin blanding af almindeligt hverdagsliv, som læseren kender fra sig selv, og traditionel nordisk folketro tilsat en passende mængde romantik.

Bøgerne er en light-udgave af forfatterens serie for lidt ældre piger Elverskud - skæbnedans


Havets tåre


Ravmedaljonen


, og den minder i øvrigt om serier som Havets tåre og RavmedaljonenBøgerne er en light-udgave af forfatterens serie for lidt ældre piger Elverskud - skæbnedans, og den minder i øvrigt om serier som og RavmedaljonenBøgerne er en light-udgave af forfatterens serie for lidt ældre piger Elverskud - skæbnedans, og den minder i øvrigt om serier som Havets tåre og Bøgerne er en light-udgave af forfatterens serie for lidt ældre piger Elverskud - skæbnedans, og den minder i øvrigt om serier som Havets tåre og Ravmedaljonen.

Lektørudtalelse

Af

Elisabeth Bennetsen


Informationer og udgaver

Bog

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Lydbog (net)

2019

Ebog

2019