Bøger / faglitteratur

Mørkelægning af mobilstrålingens konsekvenser : hvordan myndighederne misinformerer om den massive elektrosmog og de helbredsskader den medfører


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
283 sider
Udgivet
2017

Beskrivelse


Om mobilstrålingens helbredsmæssige konsekvenser og om hvordan myndighederne misinformerer om skaderne derfra.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. aug. 2017

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 28. aug. 2017

En bog, der ikke alene oplyser om mobilstrålings helbredsmæssige konsekvenser, men især om hvordan myndigheder i ind- og udland misinformerer om skaderne derfra. For folk der bekymrer sig om påvirkning fra stråling og interesserer sig for angreb på myndigheders redelighed.

Forfatteren er klinisk psykolog og arbejder i egen psykologisk praksis. Hun fremlægger bevis på bevis for sin påstand om at mobilstråling er skadelig og myndighederne bortforklarer og mørklægger beviserne herfor. Der drages paralleller til andre opfindelser, som senere har vist sig særdeles sundhedsskadelige, fx asbest og tobak. Det hævdes at en lang række sygdomme kan skyldes strålingen. Næsten 50 siders noter opdelt efter kapitel findes bagerst i bogen, hvor der også er et skema, der viser naturlige og kunstige kilder i det elektromagnetiske spektrum. Endvidere forefindes liste over forkortelser og ordforklaringer.

Et vigtigt debatindlæg. Bogen er gennemarbejdet og seriøs. Den er skrevet i en indigneret/vred tone.

Der findes rapporter og artikler om emnet, men på dansk findes der ganske få bøger fx De trådløse samfundMørkelygtenSluk. Mørkelygten omhandler hvordan embedsmænds virke kan grænse til vildledning i ubehagelige sager. Imran Rashids bog Sluk viser også overdreven mobilbrugs skadelige virkninger på vores hjernerDer findes rapporter og artikler om emnet, men på dansk findes der ganske få bøger fx De trådløse samfund. omhandler hvordan embedsmænds virke kan grænse til vildledning i ubehagelige sager. Imran Rashids bog Sluk viser også overdreven mobilbrugs skadelige virkninger på vores hjernerDer findes rapporter og artikler om emnet, men på dansk findes der ganske få bøger fx De trådløse samfund. Mørkelygten omhandler hvordan embedsmænds virke kan grænse til vildledning i ubehagelige sager. Imran Rashids bog viser også overdreven mobilbrugs skadelige virkninger på vores hjerner.