Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Møde

Del 1 af MødeDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

495 sider

Udgivet

2018

Ophav
Genre og formroman, science fiction
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Science fiction. Den aldrende akademiker Dr. Bennett med speciale i verdensrummet har aldrig fået den helt store karriere. En dag lander et rumskib og Bennett bliver udvalgt til at tale med de fremmede. Hvad vil de. Hvor kommer de fra? Skal de mødes med åbne arme eller blottede klinger?


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj. 2018

af

af

Jacob Holm Krogsøe

d. 29. maj. 2018

I en ikke så fjern fremtid lander et rumskib på jorden. Et rumskib fra en fremmed civilisation. For science fiction læsere, mere specifikt til læsere af Erwin Neutzsky-Wulffs unikke forfatterskab.

Vi er i år 2022. Dr. Bruce Bennett er en aldrende akademiker med speciale i verdensrummet, som aldrig har fået den helt store karriere. Men så en dag sker der noget. Et rumskib fra en fremmed verden lander på Jorden og Bennett bliver udvalgt til at tale med de fremmede. For hvad vil de og hvor kommer de fra? Skal de mødes med åbne arme eller blottede klinger? Romanen, der er små 500 sider lang, indledes med et forord og selve handlingen er fordelt i tre dele: Rum, Energi og Tid. Der er forskellige fortællere, mange engelske tekststykker og der bruges mange forskellige litterære virkemidler. "Møde" slutter i år 2072.

Neutzsky-Wulff er en meget kompromisløs forfatter. Der lefles ikke for læserne mens forfatteren folder sin store fortælling ud. Det er bestemt ikke en bog for alle, formen vil afskrække mange, men den er velskrevet og meget tankevækkende, intelligent og med en stor forståelse for science fiction genren. Romanen afsøger dybest set forskellige aspekter af "The Human condition.".

Det er oplagt at læse andre værker af Neutzsky-Wulff fx DrømHjernen


Solaris (Ved Rune Kildegaard Klukowska)


Arrival


og Hjernen samt science fiction værker som Solaris (Ved Rune Kildegaard Klukowska) og ArrivalDet er oplagt at læse andre værker af Neutzsky-Wulff fx Drøm og samt science fiction værker som Solaris (Ved Rune Kildegaard Klukowska) og ArrivalDet er oplagt at læse andre værker af Neutzsky-Wulff fx Drøm og Hjernen samt science fiction værker som og ArrivalDet er oplagt at læse andre værker af Neutzsky-Wulff fx Drøm og Hjernen samt science fiction værker som Solaris (Ved Rune Kildegaard Klukowska) og .Informationer og udgaver

2018

Bog

Erwin Neutzsky-Wulff

Erwin Neutzsky-Wulff, 1. udgave

2020

Lydbog (net)

indlæser: Lars Kramhøft

Nota

2020

Punktskrift

Erwin Neutzsky-Wulff

Nota