Gå til indholdBøger / faglitteratur / mønstre

Moderne genbrug


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

111 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Kim Pinderup Schelle(illustrator)
Genre og formmønstre, vejledninger
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj. 2016

af

af

Malene Møller Larsen

d. 27. maj. 2016

Sybog med nogle fine bud på unikke tasker i små og store størrelser, til alle glade amatørsyersker.

Med udgangspunkt i tre grundmodeller viser Tina Benfeldt Levring hvorledes man syr en taske med lynlås. Bogen indeholder desuden andre modeller og et stort afsnit med genanvendelse af fx en gammel klokkestreng, et lommetørklæde samt brug af fraklippet stof. Bogen er med mange fotos, ideer og syvejledninger.

Denne bog gør op med brug og smid væk kulturen, og giver nogle gode bud på hvor flot, smukt og personligt, man kan sy en taske af brugte ting. Arbejdsvejledningerne er godt illustrerede og materialelister indleder hver model. En inspirerende og visuelt lækker sybog. Bogen er let at gå til, og kan give gode idéer til både mere og mindre øvede syere.

Levring arbejder hovedsagelig med tasker. Redesign kidsGenbrug på den fede måde


Små tasker


og Genbrug på den fede måde er også bøger om genbrug. Sofie Meedom er også meget kreativ og opfindsom og har skrevet Små taskerLevring arbejder hovedsagelig med tasker. Redesign kids og er også bøger om genbrug. Sofie Meedom er også meget kreativ og opfindsom og har skrevet Små taskerLevring arbejder hovedsagelig med tasker. Redesign kids og Genbrug på den fede måde er også bøger om genbrug. Sofie Meedom er også meget kreativ og opfindsom og har skrevet .Informationer og udgaver

2021

Bog

Tina Benfeldt Levring

Muusmann, 2. udgave

2016

Bog

Illustrator: Kim Pinderup Schelle

Muusmann, 1. udgave

2016

Ebog

Illustrator: Kim Pinderup Schelle

Muusmann, 1. udgave