Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Mod til at være dig : 8 ugers træningsguide til at stå stærkt i dig selv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

301 sider

Udgivet

2017

Ophav

Kisser Paludan(forfatter)

Anette Betke(redaktør)
Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Otte ugers guide baseret på enneagrammet. Om at (gen)finde sig selv og sit mod til at stå ved, hvem man er. Med øvelser suppleret med forslag til meditationer, brug af mindfulness og bekræftelser


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. apr. 2017

af

af

Christina Andersen

d. 24. apr. 2017

Gennem otte uger guides læseren til at (gen)finde sig selv og sit mod til at stå ved, hvem hun er. Hovedsagelig for kvinder med interesse i selvudvikling.

Psykolog Kisser Paludan har skrevet en praktisk træningsguide til at komme bedre i kontakt med sig selv. Bogen er baseret på enneagrammet, som er en psykologisk opdeling i 9 personlighedstyper. De otte overskuelige afsnit, et for hver uge, indeholder praktiske øvelser, så læseren ikke kun forholder sig til teksten på et teoretisk plan. Øvelserne suppleres med forslag til meditationer, brug af mindfulness og bekræftelser. Sidstnævnte kan høres ved at scanne en QR-kode. Alt er underbygget med eksempler fra forfatterens eget liv og praksis.

Bogen er let tilgængelig, skrevet i et klart sprog og i en venlig tone. Der er en god balance mellem de teoretiske, psykologiske forklaringer, eksempler fra virkeligheden og øvelser. Fornuftigt at strække et selvudviklingsforløb over otte uger, så læseren kan nå at lande i erkendelserne.

Læs mere om mod i Glem hvad andre tænkerBrug dit enneagram


Enneagrammets visdom


, hvor forfatter Brené Brown (professor og forsker i sårbarhed og skam) formidler sine opdagelser på underholdende og lærerig vis. Find din type via enneagrammet i Brug dit enneagram og Enneagrammets visdomLæs mere om mod i Glem hvad andre tænker, hvor forfatter Brené Brown (professor og forsker i sårbarhed og skam) formidler sine opdagelser på underholdende og lærerig vis. Find din type via enneagrammet i og Enneagrammets visdomLæs mere om mod i Glem hvad andre tænker, hvor forfatter Brené Brown (professor og forsker i sårbarhed og skam) formidler sine opdagelser på underholdende og lærerig vis. Find din type via enneagrammet i Brug dit enneagram og .


Weekendavisen

d. 11. maj. 2017

af

af

Pernille Stensgaard

d. 11. maj. 2017Informationer og udgaver

2017

Bog

Kisser Paludan

Turbine, 1. udgave

2017

Ebog

Kisser Paludan

Turbine, E-bogsudgave