Gå til indholdMod på livet : hjælp din teenager til at mestre livet - også i modgang


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

182 sider: ill.

Udgivet

2021

genre/form

øvelserOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Hvordan hjælper du bedst din teenager med at slippe angst, bekymringer og negative tanker? Denne bog henvender sig til forældre og fagpersoner, der ønsker at hjælpe børn med at håndtere udfordringer og negative tanker ved hjælp af metakognitiv terapi


Anmeldelser (3)


15. okt. 2021

Hvordan hjælper du bedst din teenager med at slippe angst, bekymringer og negative tanker? Denne bog henvender sig til forældre og fagpersoner, der ønsker at hjælpe børn med at håndtere udfordringer og negative tanker ved hjælp af metakognitiv terapi.

Mange teenagere mistrives i større eller mindre grad. De unge bekymrer sig, har lavt selvværd, er triste, indadvendte og stressede og har måske fysiske symptomer som hovedpine og kvalme. Ofte er det svært at stille en egentlig diagnose, og det efterlader forældrene magtesløse og frustrerede. Pia Callesen mener, at vejen til at mestre modgang og udfordringer er at øve sig i at bekymre sig mindre og at fokusere på alt det gode i livet. Callesen beskriver, hvordan aktive strategier for at mindske tankemylderet vil fjerne fokusset fra de mange grublerier og bekymringer og i stedet skabe overskud til energigivende ting som skole, venner og familieaktiviteter.

Lettilgængelig og overskuelig guide til forældre eller voksne, der arbejder med bekymrede, stressede og triste teenagere. De mange tankefyldte hverdagssituationer og dagligdags udfordringer og de heraf følgende strategier og handleplaner gør bogen vedkommende og brugbar både derhjemme og i skolesammenhæng.

Callesen har selv skrevet flere bøger om at slippe angst og bekymringer. Aldrig mere angst


: slip bekymringer og stress på 6 uger handler om samme tema, men henvender sig mere bredt til alle målgrupperCallesen har selv skrevet flere bøger om at slippe angst og bekymringer. Aldrig mere angst : slip bekymringer og stress på 6 uger handler om samme tema, men henvender sig mere bredt til alle målgrupper.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen

P [online]

Af

Bodil Garne

2021-11-24

Specialpædagogik

Af

Sannie Brostrøm Jacobsen

Årg. 41, nr. 4 (2021)


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2022

Bog

2021

Ebog

2021

Lydbog (net)

2021