Gå til indholdMit navn er Lars Juhl, og jeg har fucket mit liv op


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

233 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

genre/form

biografierOriginaludgave

2015


Anmeldelser (3)


16. sep. 2015

Hudløst og råt portræt af skibsrederen og millionæren, Lars Juhl, der levede i overhalingsbanen, indtil han en dag faldt om og næsten døde. Til læsere af bøger om erhvervsfolk med selvindsigt.

I denne bog fortæller Lars Juhl om et hæsblæsende liv med mange tjente millioner af kroner. Måden han tjente sine penge på var ikke altid stueren og hans moral i den mere flossede ende. Men en dag falder han død om og bliver nødt til at tage hans liv op til revision. Bogen er fortællingen om bagsiden af den medalje, som jagt på rigdom og anerkendelse kan have. Bogen er skrevet af journalisten Steffen Stubager og indeholder desuden billeder fra Juhls liv.

Lars Juhl har tjent penge, mange penge. Det er der også mange andre, der har, men måden han har gjort det på, og hvad det har gjort ved ham, gør hans historie speciel. Man kan ikke ligefrem påstå at Lars Juhl fremstår særligt elskelig i denne bog, mest af alt virker han som et dumt svin, der har presset sig selv og sine omgivelser til det yderste. Men han står ved det, og er heldigvis en anden mand idag. Bog er yderst velskrevet og kan læses som en roman.

Der findes lignende bøger om erhvervsfolk, der har levet i overhalingsbanen, men denne er langt mere rå og ærlig. Fx Når sandheden skal frem


En arbejdsnarkomans bekendelser


og En arbejdsnarkomans bekendelserDer findes lignende bøger om erhvervsfolk, der har levet i overhalingsbanen, men denne er langt mere rå og ærlig. Fx Når sandheden skal frem og Der findes lignende bøger om erhvervsfolk, der har levet i overhalingsbanen, men denne er langt mere rå og ærlig. Fx Når sandheden skal frem og En arbejdsnarkomans bekendelser.

Lektørudtalelse

Af

Allan Thomsen Volhøj

Jyllands-posten

Af

Niels Overgaard

d. 19. sep. 2015

Weekendavisen

Af

Leonora Christina Skov

d. 23. okt. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2016

Bog

2015

Punktskrift

2016

Lydbog (net)

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Ebog

2015