Gå til indholdMit hemmelige liv


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

276 sider

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Moa arver sin farmors store lejlighed i Stockholm. Den er propfyldt med gamle møbler, hemmeligheder og ikke mindst pudlen Iris. Men er der plads til alt det i Moas liv, hvor hendes kæreste kun går op i mærkevarer, karriere og image? For alle, der elsker en god feel good-roman


Anmeldelser (1)


21. dec. 2020

Moa arver sin farmors store lejlighed i Stockholm. Den er propfyldt med gamle møbler, hemmeligheder og ikke mindst pudlen Iris. Men er der plads til alt det i Moas liv, hvor hendes kæreste kun går op i mærkevarer, karriere og image? For alle, der elsker en god feel good-roman.

Da Moa overtager sin farmors elskede lejlighed, er det som at komme tilbage til de mange hyggelige og trygge timer, hun har tilbragt sammen med sin farmor. Men allerførst må Moa tage sig af farmoderens gamle puddel, Iris. Hunden er præget af sorg, men begynder at knytte sig til Moa. Hun må derfor nødtvunget flytte ind i lejligheden, mens hendes kæreste, Ruben, alligevel er ude og rejse. Han går mest op i, hvor meget lejligheden med den prominente beliggenhed kan sælges for. Men mens Moa langsomt begynder at tømme lejligheden, dukker farmoderens godt gemte hemmeligheder frem fra deres skjul, og Moa begynder at modtage mystiske breve, som guider hende igennem den svære tid. Hvem af naboerne i den gamle ejendom kan stå bag?.

Sød og underholdende roman om ikke bare at leve efter andres forventninger, men mærke efter hvad man selv har lyst til. Svenske Jenny Fagerlund er mester i skønne feel good-romaner, dette er endda ikke hendes bedste.

Ewa Klingbergs Kræmmerfund og kærlighed


Villa Havbrise


og Villa Havbrise af Caroline Säfstrand er endnu bedre på feel good-skalaenEwa Klingbergs Kræmmerfund og kærlighed og af Caroline Säfstrand er endnu bedre på feel good-skalaenEwa Klingbergs Kræmmerfund og kærlighed og Villa Havbrise af Caroline Säfstrand er endnu bedre på feel good-skalaen.

Lektørudtalelse

Af

Maria Sjøblom


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Ebog

2021

Lydbog (net)

2021