Gå til indholdBøger / faglitteratur / kogebøger

Mit grønne køkken : mere grønt i hverdagen - helt enkelt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

182 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Ditte Ingemann(forfatter, illustrator)
Genre og formkogebøger, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Kogebog med 80 retter, hvor grøntsagerne har hovedrollen. Der er opskrifter på morgenmad, salater, supper, hovedretter og tilbehør


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. sep. 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 22. sep. 2015

En kogebog fra det grønne køkken med masser af inspiration til retter primært bestående af grøntsager. Både til vegetarer og til alle andre, der gerne vil have mere grønt ind i måltiderne og ønsker ny inspiration.

Bogen indeholder 80 retter, hvor grøntsagerne har hovedrollen. Retterne kan laves på 30-40 minutter, og forfatteren har taget udgangspunkt i kendte råvarer, dog med et par nye ingredienser imellem. Bogen indeholder lidt om det gode ved grøntsager og derefter opskrifter på morgenmad, salater, supper, hovedretter og tilbehør. Bagest er der en sæsonguide samt en oversigt over hvilken type kød, fisk eller fjerkræ de forskellige grønne retter passer til. Der er også et alfabetisk råvareregister. Forfatteren har siden 2010 haft bloggen: http://www.thefoodclub.dk/ . Hun har en bachelor i ernæring og sundhed og har udgivet kogebøger siden 2013.

En superinspirerende kogebog med fokus på det grønne, der ikke vil drukne i mængden af kogebøger, da den både er indbydende og nytænkende.

Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Salater fra The Food Clubfra 2013. Der findes flere "grønne" kogebøger; mange dog med fokus på salater.Informationer og udgaver

2015

Bog

Ditte Ingemann

Gyldendal, 1. udgave

2015

Bog

Ditte Ingemann

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2015

Ebog

Ditte Ingemann

Gyldendal, 1. e-bogsudgave

2017

Lydbog (net)

indlæser: Helle Sihm

Nota

2017

Punktskrift

Ditte Ingemann

Nota