Gå til indholdMit første kys : 14 noveller og andet godt


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

167 sider

Udgivet

2016

genre/form

novellerOriginaludgave

2016


Beskrivelse


Noveller. Det første kys; kikset, kærligt, pinligt, provokerende, fantastisk og forfærdeligt. 15 danske forfattere fortæller om det første kys - deres eget eller en andens


Anmeldelser (2)


6. jul. 2016

Det første kys - kikset, kærligt, pinligt, provokerende, fantastisk og forfærdeligt. 15 danske forfattere fortæller om det første kys, så alle fra ca. 12 år kan være med.

Måske har du endnu ikke fået dit første kys, måske er du allerede en erfaren kysser? Måske tænker du at det er klamt og kikset, måske synes du at det var helt fantastisk. Uanset hvad, så er det første kys noget du vil huske resten af dit liv. 15 danske forfattere, nye og gamle, fortæller i "Mit første kys" om deres eget eller en andens første kys. Bogen er en blanding af noveller og digte, og en enkelt tegneserie.

Fin samling af historier om at kysse, om kærlighed, fedtet hår, søde fyre, smukke piger og masser af sommerfugle i maven og svedige hænder. Historierne er fortalt med humor og kærlighed til det helt uforglemmelige øjeblik. Bogen er let at læse.

Tegn i sandet og andre strandnoveller


Den sommer alt voksede vildt


er også noveller om kærlighed, kys og lækre fyre. I Den sommer alt voksede vildt får hovedpersonen også sit første kysTegn i sandet og andre strandnoveller er også noveller om kærlighed, kys og lækre fyre. I får hovedpersonen også sit første kysTegn i sandet og andre strandnoveller er også noveller om kærlighed, kys og lækre fyre. I Den sommer alt voksede vildt får hovedpersonen også sit første kys.

Lektørudtalelse

Af

Christine Christensen

Politiken

Af

Steffen Larsen

d. 23. jul. 2016


Informationer og udgaver

Bog

2016

Ebog

2016