Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Mit bedste karriereråd : 85 topfolk afslører opskriften på succes


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

233 sider

Udgivet

2011

Ophav

Jørgen Bodum(tekstbidrag)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Mere end 250 kortfattede og konkrete råd fra topchefer om den gode karriere, om vejen til toppen og om, hvordan man agerer, når man har nået den


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. mar. 2011

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 24. mar. 2011

Det er umiddelbart vanskeligt at se en klar målgruppe til denne bog, der virker letkøbt med sit budskab om, at ville "afsløre opskriften" bag succes som leder, at den næppe vil appellere til læsere med en seriøs tilgang til ledelse.

Maria Holkenfeldt Behrendt, der er cand. mag. i retorik og journalist, har tidligere skrevet et par bøger om, hvordan det er at blive mor. Denne gang har hun bedt 85 danske topledere om at give deres bedste råd om, hvordan man bliver og forbliver topleder. Det er der kommet en blandet posefuld råd ud af. De i alt ca. 300 af slagsen serveres kort og i højt tempo, men selvom mange af dem er indsigtsfulde og kloge, er de fleste som fx "Vis mod", "Vælg din chef med omhu" og "bliv leder tidligt" lidt meningsløse i praksis. Bogen er systematisk opdelt i en række kapitler, og afsluttes med et register, så man kan finde de enkelte bidragyderes bidrag frem på tværs af kapitlerne.

Det er oplagt at sammenligne med Niels Lundes netop udgivne 100 topchefer, der præsenterer en række danske topchefers karrierer og egenskaber, og som er et noget bedre tilbud til nye og gamle chefer med hang til rollemodeller.

Lidt overfladisk bog, der ureflekteret og i et højt tempo præsenterer omkring 300 gode råd af allerede etablerede chefer rettet mod dem, der gerne vil have en lederkarriere.


Jyllands-posten

d. 24. apr. 2011

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 24. apr. 2011


Berlingske tidende

d. 29. maj. 2011

af

af

Henrik Ørholst

d. 29. maj. 2011


Arbejdsmiljø

Årg. 27 nr. 4 (2011)

af

af

Niels Erik Karkov, Sabina Sonne Sciolla

Årg. 27 nr. 4 (2011)Informationer og udgaver

2011

Bog

Maria Holkenfeldt Behrendt

Gad, 1. udgave

2011

Ebog

Maria Holkenfeldt Behrendt

Gad