Bøger / faglitteratur / kostvejledninger

Mission sund : 12 uger, 12 nye vaner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
375 sider: ill. i farver
Udgivet
2014
Ophav
Genre og form
kostvejledninger, kogebøger, opskrifter

Beskrivelse


En 12-ugers indføring i den sunde livsstil med teori, træning, opskrifter og vaner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. dec. 2014

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 23. dec. 2014

Her er bogen til alle, der gerne vil leve sundt. Det er en 12-ugers indføring i den sunde livsstil med teori, træning, opskrifter og vaner.

På de 12 uger kommer vi rundt om sundhed, sukker, kulhydrater, træning, smag, vaner, råstyrke, det søde, energi og overskud. Det er over så mange uger, så man kan "nøjes" med at tage hul på en ny ting om ugen. Udover den indledende teoretiske del er der masser af opskrifter til at booste sundheden i gang. Der tages udgangspunkt i de 12 ugers ændringer - uge for uge. Der er også inspiration til højtider og lignende som påske og halloween. Bogen afsluttes med et fyldigt alfabetisk register samt et kost- og træningskema. Forfatteren er bl.a. kendt fra Go' Morgen Danmark og er en populær foredragsholder. Hun er kost- og træningsekspert og er kendt for sine MK-bootcamps, hvor mange deltagere er blevet hjulpet til sundere vaner.

Det er en super inspirerende bog at gå i gang med, hvor der er meget sundhed at hente; primært i madlavningen.

Sundhedsbøger er velkendte på bibliotekerne; specielt her i januar. Vi kender forfatteren på bibliotekerne fra hendes bootcamp-bøger, der er meget udlånte, de er dog mere slankerelaterede. I forhold til andre bøger om sundhed generelt fokuserer denne mest på kosten.