Gå til indholdMiss Penhows blødende hjerte


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

413 sider

Udgivet

2009

genre/form

roman,

spændingOriginaludgave

2009


Beskrivelse


Da Lady Langstone forlader sin voldelige mand og flytter ind i beskedne kår hos sin fordrukne far, kommer hun samtidig ind i et mysterium om bl.a. en forsvunden pebermø


Anmeldelser (2)


9. jul. 2009

Taylor har allerede mange læsere til især hans krimiserie fra Lydmouth, som nok også skal tage denne bog til sig, selv om den ikke får samme opstilling.

Taylor har et stort krimiforfatterskab bag sig, men selv om forlaget præsenterer Miss Penhows blødende hjerte som en krimi, er det det ikke denne gang. Lydia Langstone forlader sin aristokratiske mand og flytter ind hos sin fordrukne far i en udlejningsejendom, hvor der foregår mystiske ting. Den oprindelige ejer, Miss Penhow, er forsvundet et par år forinden, og det ligger mere og mere klart, at den nuværende ejer Joseph Serridge har fordrejet hovedet på pebermøen og tilranet sig hendes formue og ejendomme. Der er flere, der er interesserede i at afsløre Serridge, men alt er ikke, hvad det giver sig ud for. Vi er i 30'ernes London med politisk kamp mellem socialister og fascister, og Taylor boltrer sig i de historiske detaljer, og det er for dem, man skal læse bogen, plottet er derimod trukket meget langt ud.

Bogen ligger fint i tråd med hans historiske krimier, som er en nyudvikling af Sayers og Christie-traditionen.

En fin historisk roman for læsere, der elsker at fordybe sig i detaljer.

Lektørudtalelse

Af

Per Månson

Politiken

Af

Sophie Engberg Sonne

d. 15. aug. 2009


Informationer og udgaver

Ebog

2015

Ebog

2010

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2010

Lydbog (cd-mp3)

2014

Punktskrift

2010

Bog

2009

Lydbog (cd)

2009