Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Mirakelmanden : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

380 sider

Udgivet

2018

Ophav

Julie Hastrup(forfatter)
Genre og formroman, krimi, femikrimi, romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Krimi. Rebekka Holm er sygemeldt fra sit job hos Københavns Politi, men da hun under et besøg hos kæresten i Stockholm falder over en sag om drab og forsvundne børn og voksne, kaster hun sig ind i efterforskningen


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2017

af

af

Rikke Bruun

d. 3. mar. 2017

Den sygemeldte drabsefterforsker Rebekka Holm falder over en ældre sag, da hun besøger kæresten Niclas i Stockholm, og stik imod lægens anbefaling kan hun ikke modstå udfordringen. For læsere af serien og andre nordiske femi-krimier.

Drabsefterforsker Rebekka Holm er stadig sygemeldt og forsøger at komme sig ovenpå en voldsom skade i ansigtet, som hun pådrog i sig i seriens forrige bind Farlig fortid, 2015. Da muligheden byder sig rejser hun til Stockholm for at besøge kæresten Niclas, men hun opdager, at han stadig har hemmeligheder for hende. Han efterforsker stadig drabet på sin kone journalisten Magdalena Lundell sammen med makkeren Håkan, som dog ikke er så sikker på, at Niclas har ret i, at hans kone blev myrdet. Da Rebekka finder et usb-stik, som Magdalena har holdt skjult for Niclas, indeholdende informationer om en række forsvundne mennesker med relationer til psykiske sygdomme og Finland, kan hun ikke lade være med at undersøge sagen nærmere. Bogen er sjette bind i serien om Rebekka Holm.

En bog i fin tråd med de tidligere fem bind i serien. Rebekka Holm jagter denne gang en hensynsløs morder alene og uden den beskyttelse, som hendes job normalt giver hende.

Bogen holder linjen fra de tidligere bind, og den kan bedst sammenlignes med andre forfattere indenfor femi-krimi-genren såsom Mari Jungstedt, Sara Blædel og Elsebeth Egholm.


litteratursiden.dk

d. 1. apr. 2017

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 1. apr. 2017

Farlig fortid. Sjette bog i krimiserien om Rebekka Holm byder på en spændende rejse ind i psykiatriens lukkede verden i jagten på Mirakelmanden. Drabsefterforsker Rebecca Holm er sygemeldt efter et v...


Litteratursiden.dk [online]

d. 1. apr. 2017

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 1. apr. 2017


Politiken

d. 31. mar. 2017

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 31. mar. 2017Informationer og udgaver

2018

Bog

Julie Hastrup

Politiken, 2. udgave

2017

Bog

Julie Hastrup

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2017

Bog

Julie Hastrup

Politiken, 1. udgave

2017

Ebog

Julie Hastrup

Politiken, 1. e-bogsudgave

2017

Lydbog (net)

indlæser: Karen Abrahamsen

Politiken

2017

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Karen Abrahamsen

Politiken