Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Minecraft : guide til rødsten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
95 sider: ill. i farver
Udgivet
2017
Ophav
Genre og form
vejledninger
Målgruppe

For 9-14-årige


Beskrivelse


Minecraft-guide til hvordan du bygger de mest fantastiske konstruktioner med rødstensmalm og rødstensstøv. En guide til ingeniørarbejde.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juni 2017

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 12. juni 2017

2 officielle guider til hvordan man kommer i gang med minecraft og hvordan man laver byggeprojekter inspireret af virkeligheden fx møbler og træer samt større sammenhængende byggerier. Fra 9 år.

"Guide til kreative konstruktioner" indeholder tre afsnit: planlægning, udsmykning og indretning, samt så skal der bygges! Gennem vejledning til god opstart, praktisk hjælp til byggeri og idéer til udsmykning, inspirerer bogen til kreative konstruktioner, som får et personligt præg. "Guide til udforskning" er en begynderguide og indeholder disse tre afsnit: Minecraft-landskabet, væsner, samt overlevelse. Bogen indledes med teknisk hjælp og en symboloversigt. Minecraft-landskabet giver overblik over de fysiske rammer. I afsnittet om væsner lærer man om forskellen mellem passive, neutrale og fjendtlige væsner, hvordan man bekæmper dem og hvad de efterlader. Sidste afsnit fortæller om spiltypen "overlevelse" med opstartstrin til at komme i gang. Begge bøger har supplerende tekstbokse med ekstra info fra Mojangs udviklere, og mange illustrationer.

Det er gode guider, som både er for nybegynderen og kan inspirere let øvede spillere. Tegningerne med tilhørende vejledninger er på et virkelig højt niveau og meget grundige.

Ligner MinecraftFantastiske bygninger - byg og konstruer med Minecraft men opsætningen med små tegninger og god vejledning er bedre i disse bøger. Yderligere byggeidéer for de større børn kan ses i Fantastiske bygninger - byg og konstruer med Ligner Minecraft men opsætningen med små tegninger og god vejledning er bedre i disse bøger. Yderligere byggeidéer for de større børn kan ses i .


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2017

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 30. okt. 2017

De officielle bøger til hvordan du bruger "rødsten" eller udforsker de uhyggelige verdener Nether og End i Minecraft. For børn i alderen 9-14 år, der er fans af Minecraft og gerne vil blive bedre til spillet.

To håndbøger til Minecraft. "Guide til rødsten" introducerer dig for brugen af rødstensmalm og rødstensstøv, der er Minecrafts svar på elektronik og fungerer som strømkilde i dine konstruktioner. Du lærer at lave simple kredsløb med enkle komponenter som gentagere, komparatorer eller stempler, så du til slut kan bygge mere komplicerede konstruktioner som et eliksirbryggeri, en elytra-kanon eller en elevator. I "Guide til Nether & End" lærer du hvordan du forbereder dig til en rejse til Nether eller End, der er de farligste og mest udfordrende områder i Minecraft. Du får indsigt i de mange monstre som lever her. Fra de ildsprudlende Gyslinger eller Witheren med tre hoveder og ikke mindst Enderdragen, der er Minecrafts mest dødbringende boss-mob. Du lærer også hvordan du kan indrette en base i Nether eller End. Med illustrationer og en indledning med gode råd til hvordan du færdes sikkert på nettet.

Bøgerne skriver sig ind blandt de øvrige officielle titler fra Mojang - udviklerne af Minecraft. Der er tale om et par utrolig lækre kvalitetshåndbøger, som kan inspirere både nybegynderen og den øvede Minecraft-spiller.

En anden bog om at bygge i MinecraftMinecraft kunne være . Eller , der også handler om rødstenEn anden bog om at bygge i kunne være . Eller , der også handler om rødsten.