Gå til indholdMine historier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

275 sider: ill. i farver ; 31×31 cm

Udgivet

2014

Originaludgave

2014


Beskrivelse


Fotografisk billedværk med historierne bag


Anmeldelser (1)


7. aug. 2015

Fotobog, med fortællinger i ord og billeder fra fotograf Lars Kristian Mikkelsens mange forskellige opgaver og oplevelser. Henvender sig til alle, der interesserer sig for såvel reklamefoto som fotojournalistik.

Bogen består dels af fotografier og dels af tekster med minder fra fotografens oplevelser i forbindelse med sit arbejde. Første tredjedel af bogen rummer reklame- og reportagebilleder fra Danmark, mens resten kommer hele verden rundt med reportagefotos inddelt i afsnit med det pågældende land som overskrift. Lars Kristian Mikkelsen har bl.a. fotograferet for udenrigsministeriet, danske dagblade og internationale virksomheder. Billeder og tekster fortæller historier uafhængigt af hinanden, og rummer så forskelligt stof som kamelræs i Dubai, fodboldspilleren Lars Elstrup med bodypaint, filmoptagelser i Grønland og meget andet.

Fascinerende billeder og interessante fortællinger, som dog fremstår i en lidt tilfældig redigering uden billedtekster eller kronologi. Bogen giver et godt indblik i en anerkendt fotografs hverdag og tegner et billede af verden set fra denne fotografs linse igennem de sidste 20 år.

Af lignende bøger er udkommet Tiden efter min tid


Med høj cigarføring


Vidnerne historien


, 2014, af Joachim Ladefoged og Med høj cigarføring, 2004, om Vagn Hansen. I Vidnerne historien, 2012, samles danske pressefotos gennem 100 årAf lignende bøger er udkommet Tiden efter min tid, 2014, af Joachim Ladefoged og , 2004, om Vagn Hansen. I Vidnerne historien, 2012, samles danske pressefotos gennem 100 årAf lignende bøger er udkommet Tiden efter min tid, 2014, af Joachim Ladefoged og Med høj cigarføring, 2004, om Vagn Hansen. I , 2012, samles danske pressefotos gennem 100 årAf lignende bøger er udkommet Tiden efter min tid, 2014, af Joachim Ladefoged og Med høj cigarføring, 2004, om Vagn Hansen. I Vidnerne historien, 2012, samles danske pressefotos gennem 100 år.

Lektørudtalelse

Af

Erik Elkjær Koch


Informationer og udgaver

Bog

2014