Gå til indholdMine egne veje - i overklassen, der forsvandt : erindringsroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

197 sider

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Forfatteren Jane Aamund (f. 1936) fortæller underholdende anekdoter om livet og skandalerne i den danske overklasse


Anmeldelser (1)


3. nov. 2016

Jane Aamund fortæller udleverende men underholdende anekdoter om livet i overklassen. De personlige oplevelser skildres med forfatterens vante ligefremme skrivestil og bogen vil uden tvivl falde i god jord, blandet hendes mange trofaste fans.

Erindringsroman om Jane Aamunds oplevelser af den danske overklasses liv og levened. Forfatteren underholder med både kendte og ukendte skandaler, primært fra de nordsjællandske palæer og blandt adelen. I bogens første kapitel står nutidens forældre i overklassen for skud og må inkasserer en gedigen røffel for deres manglende opdragelse. Herefter fortæller forfatteren om sine personlige oplevelser i mødet med overklassen og de skandaler hun har oplevet på nært hold.

Det er Billede Bladet i romanform, tilsat en god portion humor og indsiderviden. Jane Aamund er en dygtig forfatter, der formår at ramme lige ned i læsernes nyfigenhed og stadig bevare lidt mystik. Historierne er skandalefyldte og enkelte kommer måske lige tæt nok på familier, der ikke nødvendigvis selv har søgt offentlighedens interesse. Forfatteren sætter ikke sit eget lys under en skæppe og hendes skarpe pen følges af ditto holdninger.

En personlige oplevelse af livet i overklassen finder man i I første række


Hambros Allé 7-9-13


100 dage


Derudover kan Hambros Allé 7-9-13 og efterfølgeren 100 dage anbefales til læsning om jetsetlivet i romanformEn personlige oplevelse af livet i overklassen finder man i I første række Derudover kan og efterfølgeren 100 dage anbefales til læsning om jetsetlivet i romanformEn personlige oplevelse af livet i overklassen finder man i I første række Derudover kan Hambros Allé 7-9-13 og efterfølgeren anbefales til læsning om jetsetlivet i romanformEn personlige oplevelse af livet i overklassen finder man i I første række Derudover kan Hambros Allé 7-9-13 og efterfølgeren 100 dage anbefales til læsning om jetsetlivet i romanform.

Lektørudtalelse

Af

Anette Brinkløv Liebmann


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2016

Bog

2016

Bog stor skrift

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016

Punktskrift

2016