Gå til indholdBøger / faglitteratur / biografier

Mine 12 veje til liv : erindringer og erfaringer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

189 sider

Udgivet

2020

Ophav

Finn Nørbygaard(forfatter, (hovedansvarlig))
Genre og formbiografier, erindringer
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Efter mødet med Stein Bagger og konkursen med IT Factory er Finn Nørbygaard kommet ud på den anden side. I tilbageblik og med sin erfaring som psykoterapeut i bagagen, forsøger han at forstå sit liv og kigge fremad. Bogen kan både læses som en biografi og som en indføring i psykologi og terapi


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. okt. 2020

af

af

Michael Linde Larsen

d. 19. okt. 2020

Efter mødet med Stein Bagger og konkursen med IT Factory er Finn Nørbygaard kommet ud på den anden side. I tilbageblik og med sin erfaring som psykoterapeut i bagagen, forsøger han at forstå sit liv og kigge fremad. Bogen kan både læses som en biografi og som en indføring i psykologi og terapi.

Gennem det meste af sit voksenliv har Finn Nørbygaard arbejdet med sin personlige udvikling. Sideløbende med karrieren som den sjove komiker har han kæmpet med at finde fodfæste i tilværelsen. Med en tvangsfjernelse fra sin plejefamilie som helt lille, fik han en hård start på livet. Senere kom berømmelsen med Jacob Haugaard, filmene med Jydekompagniet og de mange turnéer rundt om i landet. Da IT Factory krakker, bliver det starten på endnu en krise, men krisen bliver også det, som gør, at Finn Nørbygaard får nye indsigter og kommer styrket videre i tilværelsen.

Det er mere en bog om psykologi og terapi, end det er en traditionel erindringsbog om Finn Nørbygaard. En slags blanding af nedslag i hans liv og kriser og efterfølgende psykologiske overvejelser og perspektiveringer. Dermed kan bogen både læses af dem, som kender ham som den sjove mand og af de læsere, som er interesseret i psykologi, og som måske har lyttet til programmet Finnsk terapi på Radio 24Syv.

Flere pointer og emner er også omtalt i hans Tillykke med din krise!fra 2007.Informationer og udgaver

2020

Bog

Finn Nørbygaard

Momenta, 1. udgave

2020

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Finn Nørbygaard

People'sPress,AV Forlaget Den Grimme Ælling