Gå til indholdMindre stress - mere overskud


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

138 sider

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Anmeldelser (1)


14. apr. 2016

Fremragende guide til den stressramte, der giver viden til, hvordan man bliver mindre stresset og får mere overskud.

Bjarne Toftegård, der er leder af virksomheden Forebyg Stress, har udgivet en bred vifte af bøger og apps om stresshåndtering. I dette seneste skud på stammen gennemgår han vigtige redskaber til håndtering af stressorer, forståelse af egen stress, målrettet afstressning, at skabe overskud og måder, hvorpå man kan tage ansvar for at få balancen tilbage i livet igen. Korte kapitler med enkle opsummeringer af, hvad man i praksis kan tage fat på.

Yderst anvendelig hands on-bog til både dem med akut stress men også dem, der er kommet ud på den anden side af et stressforløb. Let at gå til og på et niveau, der ikke bliver uoverstigeligt for det stressede sind.

Der udkommer mange bøger om stresshåndtering, og denne udmærker sig ved at være meget fint afbalanceret i forhold til målgruppen. Et værdigt supplement til fx Stress


Antistressmanual


Stress


og Antistressmanual, der har været populære Der udkommer mange bøger om stresshåndtering, og denne udmærker sig ved at være meget fint afbalanceret i forhold til målgruppen. Et værdigt supplement til fx Stress og , der har været populære StressDer udkommer mange bøger om stresshåndtering, og denne udmærker sig ved at være meget fint afbalanceret i forhold til målgruppen. Et værdigt supplement til fx og Antistressmanual, der har været populære Der udkommer mange bøger om stresshåndtering, og denne udmærker sig ved at være meget fint afbalanceret i forhold til målgruppen. Et værdigt supplement til fx Stress og Antistressmanual, der har været populære Stress.

Lektørudtalelse

Af

Morten Brynildsen


Informationer og udgaver

Ebog

2017

Bog

2016