Gå til indholdMindre mavefedt, mere energi : 1 størrelse ned på 4 uger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

203 sider: ill. i farver

Udgivet

2021

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Guide til hvordan man på fire uger kan gå en størrelse ned ved hjælp af en sund livsstil. Med indkøbslister, opskrifter, kostplaner og træningsprogrammer


Anmeldelser (1)


28. feb. 2018

Hvis du drømmer om at blive en størrelse mindre samtidig med at du lever sundt og føler dig godt tilpas, så er dette en bog for dig. For unge og voksne, nok især kvinder.

Bogens koncept er, at man kan tabe sig en størrelse ved at lægge sin livsstil om. Den nye livsstil består af træning, sund mad og faste. Bogen indeholder motiverende afsnit om sundhed, træningsøvelser, opskrifter på på alle døgnets måltider og indkøbslister. Der er også plads til gode råd om hvad man gør, hvis man falder i eller mister motivationen.

Appetitvækkende helsides billeder, grundig gennemgang af træningsprogrammer og øvelser krydret med historier om forfatterens eget vægttab præger bogen. Det er en god og let tilgængelig guide til til vægttab og velvære.

Body by Frida


tager udgangspunkt i et vægttab på 8 kg gennem en 60 dages bootcamp, og den inderholder ligeledes både tips til træning og sund mad, men har fokus på flere forskellige træningstyper lige fra yoga og styrketræning til kredsløbstræningBody by Frida tager udgangspunkt i et vægttab på 8 kg gennem en 60 dages bootcamp, og den inderholder ligeledes både tips til træning og sund mad, men har fokus på flere forskellige træningstyper lige fra yoga og styrketræning til kredsløbstræning.

Lektørudtalelse

Af

Maja Ellegaard-Petersen


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2017