Gå til indholdMindfulness for forældre


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Metoder til at blive mere nærværende, slippe bekymringerne og derigennem få en bedre hverdag med børnene


Anmeldelser (2)


25. jun. 2010

Mindfulness for forældre rammer lige ned i det forældre segment, der gerne vil gøre det lidt bedre og med lidt mindre skæld-ud. Bogen har forord af Jesper Juul, og der vil være mange af hans læsere, der også vil gribe fat i denne bog.

Mindfulness - eller opmærksomt nærvær - er vældigt oppe i tiden, og her kommer så bogen om, hvordan man er mindful i forholdet til sine børn. Bogens anvisninger er simple og (i teorien) nemme at følge. Sproget er letlæst og flydende med mange eksempler. Forfatterne, Heidi Andersen og Anna-Maria Stawreberg, har begge arbejdet med børn og mindfulness på forskellige måder, og har desuden undervist, skrevet bøger om lignende emner (en enkelt i samarbejde med Jesper Juul) og artikler i diverse magasiner om børn.

Jesper Juuls bøger rummer lidt af den samme respekt for barnet som menneske, og vi ser også lidt af det i Tro på dit barn og Trygge børn. Mindfulness for forældre har sin helt egen vinkel i mindfulness.

En enkel og letlæst bog om et populært emne. Nogen vil synes den er fantastisk og vejen frem, andre at den er ulidelig og hellig. En ny vinkel er det i hvert tilfælde.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe

Kristeligt dagblad

Af

Else Marie Nygaard

d. 25. jun. 2010


Informationer og udgaver

Bog

2010