Gå til indholdMin søster


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

360 sider

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Irini blev givet væk som barn, opgivet af sine forældre. De fravalgte hende til fordel for hendes søster. Da den søster, hun blev vraget til fordel for og som hun er flygtet fra lige siden, kontakter hende, er hun nødt til at konfrontere fortiden


Anmeldelser (1)


20. apr. 2018

Irini blev givet væk som barn, opgivet af sine forældre. De fravalgte hende til fordel for hendes søster. Da den søster, hun blev vraget til fordel for og som hun er flygtet fra lige siden, kontakter hende, er hun nødt til at konfrontere fortiden. Til læsere af psykologiske thrillere.

Irinis familie sender hende afsted for at bo hos sin onkel og tante kort før hun fylder fire år. Forældrene fravælger hende til fordel for hendes søster. Det påvirker Irini og selv da hun bliver voksen er sårene over at blive fravalgt ikke helet. Irini er læge og lider af hoftedysplasi. Hele sit liv har hun været mærket af manglen på nærvær fra sine biologiske forældre. Søsteren Elle kontakter hende af og til i løbet af årene, og Irini ender altid med at flygte fra hende og skifte både adresse og telefonnummer. Men Elle finder hende altid igen. Da Elle kontakter hende med nyheden om deres mors død, er Irini nødt til at vende tilbage til sit barndomshjem. Hun føler sig draget af Elle og af omsider at møde sin biologiske far og komme til at kende sandheden om, hvorfor forældrene opgav hende.

Man fatter hurtigt sympati for hovedpersonen, men næsten lige så hurtigt som det afsløres at der stikker noget under og alt ikke er som det bør være, fornemmer man at det kun er toppen af isbjerget og at der stikker mere under. Spændende og velskrevet og med en gysende vinkel på hvad familierelationer kan få folk til at finde sig i og holde hånden over.

Minder om Den sidste Mrs. Parrish


Skarpe genstande


af Liv Constantine og om Skarpe genstande af Gillian FlynnMinder om Den sidste Mrs. Parrish af Liv Constantine og om af Gillian FlynnMinder om Den sidste Mrs. Parrish af Liv Constantine og om Skarpe genstande af Gillian Flynn.

Lektørudtalelse

Af

Charlotte Jakobsen


Informationer og udgaver

Bog

2018

Lydbog (cd)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018

Lydbog (net)

2018