Gå til indholdMin søgen efter det spirituelle


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

166 sider

Udgivet

2011

genre/form

erindringerOriginaludgave

2011


Beskrivelse


Beskriver forfatterens (f. 1936) vej som spirituelt søgende, fra den første famlen til en mere sikker viden, fra barn til voksen kvinde. Samt passager, hvor hendes lærere taler gennem hende eller hendes hjælpere


Anmeldelser (1)


14. jan. 2011

Min søgen efter det spirituelle handler om en kvindes vej hen mod det, der er hendes nuværende verdensbillede, og kan bruges af andre søgende, samt af spirituelt interesserede.

Dette er den første bog af Birgit Marie Schmidt. Den beskriver hendes vej fra som spirtituelt søgende, fra den første famlen til en mere sikker viden, fra barn til voksen kvinde. Desuden er der lange passager, hvor hendes lærere taler gennem hende eller hendes hjælpere, det kan være Kristus Sananda, Andromeda Rex fra Rumfolket eller andre. Hun stiller spørgsmål, og lærerene svarer. Der er tale om en slags selvbiografi med hovedvægt på det spirituelle aspekt.

Vi har for ganske nylig fået Birgit Kleins På vej hjem med samme emne, og hun er nok mere kendt i spirituelle kredse, hun har i hvert fald flere udgivelser bag sig. Der findes iøvrigt en del beslægtede udgivelser.

Beskrivelse af en kvindes vej til det spirituelle, uden andre dikkedarer end hendes læremestres taler undervejs.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe


Informationer og udgaver

Ebog

2013

Bog

2011