Gå til indholdMin sammenbragte familie : valg, vilkår og værdier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

248 sider: ill.

Udgivet

2021

Originaludgave

2021


Beskrivelse


Bliv bedre til at tackle problemerne i den sammenbragte familie. Bogen egner sig specielt til at blive læst af voksne i sammenbragte familier eller fagfolk med sammenbragte familier som speciale


Anmeldelser (2)


12. nov. 2021

Bliv bedre til at tackle problemerne i den sammenbragte familie. Bogen egner sig specielt til at blive læst af voksne i sammenbragte familier eller fagfolk med sammenbragte familier som speciale.

Forfatteren er parterapeut og har selv en sammenbragt familie, og bogen er skrevet ud fra hendes egne erfaringer, både privat og professionelt, understøttet af teori undervejs. Bogen opstiller kernefamilien overfor den sammenbragte familie og oplister de udfordringer, som den sammenbragte familie ofte har. Der sættes fx fokus på børns loyalitet overfor de biologiske forældre, den sammenbragte families tendens til oversamarbejde og de forskellige værdier og traditioner, der kolliderer, når den nye familie skal dannes. Der gives gode råd til udarbejdelse af en drejebog for den sammenbragte familie, så der er større chance for at lykkes med projektet. Undervejs gives der eksempler og udtalelser fra voksne i sammenbragte familier.

Sætter fokus på de mange udfordringer, der er i etableringen af en sammenbragt familie. Det er tydeligt gennem hele bogen, at forfatteren selv har stået i situationen som sammenbragt familie, og at hun trækker på både professionelle og private erfaringer. Det giver bogen en god tyngde og troværdighed.

Om samme emne findes bl.a. Fusionsfamilien


Mere end pap og bonus


: vejen til succeser i din sammenbragte familie og Mere end pap og bonus : sådan bygger I en ny familieOm samme emne findes bl.a. Fusionsfamilien : vejen til succeser i din sammenbragte familie og : sådan bygger I en ny familieOm samme emne findes bl.a. Fusionsfamilien : vejen til succeser i din sammenbragte familie og Mere end pap og bonus : sådan bygger I en ny familie.

Lektørudtalelse

Af

Louise Urban Andersen

Tidsskrift for psykoterapi

Af

Sine Nyeng

Årg. 30, nr. 3 (2022)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Bog

2021

Ebog

2021