Gå til indholdBøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Min rejse ad Silkevejen : fra Beijing til Istanbul


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

348 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Lene Kohlhoff Rasmussen (f. 1969)(forfatter, illustrator)

Patrick Leis(korttegner)
Genre og formrejsebeskrivelser, erindringer

Beskrivelse


Lene Kohlhoff Rasmussens (f. 1969) beretning om en otte måneder lang rygsækrejse fra Beijing til Istanbul, hvor hun bl.a. krydsede det krigshærgede Afghanistan, boede hos nomadefamilier i Kina og vandrede i bjergene i Kirgisistan


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2016

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 18. feb. 2016

En rejsebeskrivelse om Silkevejen. Til dem der planlægger at rejse ad Silkevejen og er interesserede i lande og mennesker i østen.

Mange har hørt om handelsruten Silkevejen fra Kina til middelhavet, men det er de færreste der har rejst på ruten. I denne bog af Lene Kohlhoff Rasmussen fortæller hun om sin 8 måneder lange tur langs Silkevejen der begyndte i 2013. Kohlhoff Rasmussen rejser simpelt og bruger meget af sin tid på at lære lokalbefolkningen at kende. I de lander hun besøger fortæller hun dels om hendes egne oplevelser, men perspektiverer også til landets historie, og nutidig og fortidig kultur. Bogen er illustreret med fotos fra turen. Bogen er Kohlhoff Rasmussens debut.

Kohlhoff Rasmussens tur er spændende læsning. Hun er meget reflekteret over de steder og mennesker hun besøger, og formår i sine beskrivelser at trække linjer ind i landet historie på fineste vis. Sproget er lettilgængeligt, men man skal have historisk indsigt for at få fuldt udbytte af bogen.

Af andre bøger om Silkevejen findes Silkevejen på motorcykelSilkevejen


og Silkevejen. Specielt førstenævnte er meget populærAf andre bøger om findes på motorcykel og . Specielt førstenævnte er meget populær.Informationer og udgaver

2015

Bog

Lene Kohlhoff Rasmussen (f. 1969)

Trykværket, 1. udgave

2017

Lydbog (online)

indlæser: Elsebeth Nielsen

Nota

2016

Punktskrift

Lene Kohlhoff Rasmussen (f. 1969)

Nota