Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Min lille frugthave


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

111 sider: ill. i farver

Udgivet

2008

Genre og formopskrifter

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Kirsten Katholm

2008

Havebog af interesse for nye og mere erfarne haveejere, der ønsker en villahave med frugttræer og bærbuske.

Med udgangspunkt i sin egen parcelhushave på 700 kvadratmeter, fortæller forfatteren om, hvorledes man kan planlægge en have med frugttræer, bærbuske, krydderurter og køkkenhave. Formålet med dette er, at familien kan få en sund livsstil med hjemmeavlet frisk frugt og grønt i en stor del af året. I bogen gennemgåes en række forslag til velegnede planter og frugttyper, der er nemme at plante og vækstmæssigt er sunde. I beskrivelserne af de enkelte planter som rabarber, ribs, kirsebær og jordbær osv. gennemgås forskellige sorter, og der gives vejledninger til dyrkning. Desuden indeholder bogen en række ernæringsrigtige opskrifter med de forskellige frugter og bær, der illustreres med flotte store farvefotografier. Den sluttes af med forskellige tips om sundhed, opbevaring, internetadresser og et stikordsregister. Forfatteren er uddannet jordbrugsteknolog og har tidligere været medforfatter til Den lille røde om tomater, 2007.

Bogen indeholder et udpluk af nyttige råd til haveejere om frugttræer og bærbuske. Den kan suppleres med nogle af de mange havebøger, der dækker emnet mere bredt.

En inspirerende og nyttig guide til de haveejere, der ønsker frugttræer og bærbuske frem for blomsterbede i deres parcelhushave.


Haven

Årg. 108, nr. 6 (2008)

af

af

Bente Holm

Årg. 108, nr. 6 (2008)


Bogmarkedet

Årg. 154, nr. 8 (2008)

af

af

Hanne Smedegaard

Årg. 154, nr. 8 (2008)Informationer og udgaver

2008

Bog

Christine Rysgaard

Olivia, 1. udgave