Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Min indtil midnat

Del 1 af HathawayDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

334 sider

Udgivet

2016

Ophav

Lisa Kleypas(forfatter)

Signe Lyng(oversætter)
Genre og formroman, kærlighedsromaner, historiske romaner
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Amelia Hathaway forsøger at holde sammen på sin brogede søskendeflok, da den forældreløse familie arver en adelig titel. Amelia er fast besluttet på at forblive pebermø, men alligevel tiltrækkes hun af den karismatiske og stenrige Cam Rohan, der har sigøjnerblod i årene


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 24. maj. 2016

Historisk og romantisk roman om en usædvanlig selvstændig ung kvindes kamp for at holde sammen på familien i 1800-tallets England. Første bind i serien "Hathaway" til alle kvindelige læsere af romantiske romaner med et erotisk islæt.

Den unge kvinde, Amelia Hathaway, har besluttet sig for at droppe tanken om en mand og har viet sit liv til at holde sammen på sine søskende efter forældrenes død. Da hendes drikfældige storebror arver en adelig titel, rykker den farverige, men fattige familie op i de adeliges rækker. De overtager en faldefærdig ejendom på landet. Amelia skal både holde styr på sine søskende og sikre at familien kan begå sig i de adelige kredse. Hendes veje bliver dog ved med at krydse den karismatiske og stenrige Cam Rohan, der har sigøjnerblod i årene. Tiltrækningen mellem dem er stor, men de er hver især fast besluttede på, at kærligheden ikke er deres lod i livet.

Her er underholdning fra første til sidste side. De erotiske scener levner masser af plads til et hjertevarmt indblik i den unge kvindes liv i 1800-tallets England. Den lykkelige slutning er tilpas åben, til at man kan glæde sig til næste bind i serien.

Lisa Kleypas har også skrevet serien "Wallflowers" med både samme historiske udgangspunkt og gode underholdningsværdi. Blandingen af den historiske og erotiske genre tilsat en selvstændig kvinde findes også i OutlanderOutlander. bind 1 : Den engelske kvinde.


litteratursiden.dk

d. 24. jun. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 24. jun. 2016

Berusende og passioneret kærlighedsroman, der bør læses af enhver med svaghed for passion, perler og mystiske engelske viscounts i Victoria-tiden. Lisa Kleypas tryller endnu engang med den historiske ...


Litteratursiden.dk [online]

d. 24. jun. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 24. jun. 2016Informationer og udgaver

2016

Bog

Lisa Kleypas

Pretty Ink, 1. udgave

2016

Ebog

Lisa Kleypas

Pretty Ink, 1. e-bogudgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Kristina Pfeil Nielsen

Nota

2016

Lydbog (net)

indlæser: Kristina Pfeil Nielsen

Rosinante

2016

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Kristina Pfeil Nielsen

Rosinante, 1. lydbogsudgave