Bøger / faglitteratur

Min elskede : en kvindeguide om mænd, sex og kærlighedens dybeste lykke


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
257 sider
Udgivet
2012
Ophav

Beskrivelse


Handler om at elske med et åbent hjerte og følge sine længsler hele tiden. Også en guide til kvinden med gode råd om, hvordan hun opnår mest mulig elskov, nærvær og nærhed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2012

af

af

Mette Fersum

d. 13. sep. 2012

En lille pocketbog for kvinder om kærlighed.

David Deida er internationalt kendt og holder foredrag om kærlighedens væsen over hele verden. På forreste side skriver han: Min elskede - en kvindeguide om mænd, sex og kærlighedens dybeste lykke. Det handler den om. Han mener, at kvinden skal lade sit hjertes dybeste lykke udfolde sig, og give og modtage kærlighed fuldt ud, med eller uden en mand. Det er denne udstråling af lykke der gavner verden og kan tiltrække en mand og beholde ham resten af livet. Bogen handler om at åbne sig og lade sig gennemsyre af kærlighedens visdom og være tro mod den dybeste længsel. Om at elske med et åbent hjerte og følge sine længsler hele tiden. Kærligheden længes, uanset om man er vred eller såret. Det er også en guide til kvinden med gode råd om, hvordan hun opnår mest mulig elskov, nærvær og nærhed. D.D. beskriver også et tvist af det guddommelige (spirituelle tilgang) hvor alt er lys og kærlighed, hvis vi tør åbne op og slippe al frygt. Det kan alt sammen måske lyde lidt banalt, men på et dybere plan tror jeg, det taler til følelserne i os.

Bogen er lidt i stil med Joan Ørtings bog Varm weekend : sex hele året, 2009.

Hvis bogen bliver udstillet, vil en kvinde ganske sikkert tage den med hjem. Mange vil sikkert nyde at læse om kærlighedens væsen og vejen til den fuldkomne lykke og måske den spirituelle salighed, der gemmer sig i kærlighedens udfoldelse.