Gå til indholdMilliardærklubben


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

307 sider: ill. i farver

Udgivet

2009

genre/form

biografierOriginaludgave

2009


Beskrivelse


Om it-milliardæren Erik Damgaard og hans venner Peter Forchhammer, Ole Abildgaard, Aldo Petersen og Mark Szigethy og om deres optur og fald


Anmeldelser (8)


2. dec. 2009

Til læsere af bøger om erhvervspersonligheder, både dem med succes og dem på aktuel nedtur. Denne kan formidles bredt også til dem, som ikke normalt læser erhvervsbiografier.

Forfatteren, der er erhvervsjournalist, skriver også romaner, senest Bristepunktet, 2007, om erhvervslivets skyggesider. I sin første faktuelle bog portrætterer hun en gruppe mænd fra dansk erhvervslivs måske mere spektakulære utraditionelle overhalingsbane. Det er en præsentation på godt og ondt af dem bogen udnævner til "Milliardærklubben", bestående af Peter Forchhammer, Erik Damgaard, Aldo Petersen, Ole Abildgaard og Mark Szigethy. Flere har kendt hinanden i mange år, nogle siden barndommen. Omkring og med dem agerer naturligvis andre investeringslystne erhvervsfolk. Som de fleste mænd er også denne helt specielle "klubs" deltagere mere eller mindre bakket op af kvinderne bag dem. Mest farverig og i hvert fald omtalt er Damgaards kone Anni Fønsby. Bogen, der har en del fotos, er underholdende på en forførende måde. Her er mange historier om det tilsyneladende søde liv, man ofte finder også i kulørte tidsskrifter, men der er også en god detaljeret indsigt i ofte grænsesøgende uortodokse forretningstransaktioner. Bogen er baseret på interviews med de fleste af bogens aktører.

Første beskrivelse i bogform om denne gruppe erhvervsfolk.

Velskrevet erhvervs-gruppe-portræt, der fint balancerer mellem det kulørte underholdende og det interessant informativt detaljerede.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

Berlingske tidende

Af

Charlotte Lindholm

d. 8. dec. 2009

Jyllands-posten

Af

Henrik Ørholst

d. 17. jan. 2010

Information

Af

David Rehling

d. 15. dec. 2009

Weekendavisen

Af

Hans Mortensen

d. 18. dec. 2009

Børsen

Af

Jonas Hindsholm Bentzen

2009-12-04

Berlingske nyhedsmagasin

Af

Finn Serup Jensen

2009, nr. 38

Aktionæren


Informationer og udgaver

Ebog

2013

Ebog

2010

Lydbog (net)

2011

Lydbog (net)

2010

Lydbog (cd-mp3)

2010

Lydbog (cd)

2010

Punktskrift

2010

Bog

2009