Gå til indholdMig uden dig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

347 sider

Udgivet

2016

genre/form

romanOriginaludgave

2016


Anmeldelser (1)


25. jan. 2016

Australske Lilah og Callum forelsker sig hovedkulds i hinanden. Men kærligheden overskygges snart af Lilahs dødelige sygdom. Til læsere af rørende og sørgelige kærlighedshistorier.

Lilah og Callum er begge singler og helt opslugt af deres karrierer. Lilah er veganer, miljøforkæmper og indædt modstander af forbrugersamfundet. Callum er reklamemand og lever af at anspore forbrugerne til at købe. Begge bor i Sydney og er omkring 40 år, da de trods deres forskelligheder forelsker sig dybt i hinanden. Men der er en tikkende bombe under forholdet, fordi Lilah lider af sygdommen Huntingtons sygdom, hvilket hun holder hemmeligt for Callum. Derfor forstår han ikke, hvorfor hun hele tiden trækker sig. Romanen, som er den australske forfatters første på dansk, fortælles retrospektivt af Callum iblandet små afsnit af Lilahs dagbogsnotater.

Letlæst underholdningsroman, der afslutningsvis kalder tårerne frem. Det australske islæt og beskrivelsen af sygdomsforløbet trækker romanen op, mens beskrivelser af personerne er en anelse kulørte og stereotype.

Ulla-Carin Lindquists Ro uden årer


Stadig Alice


Dronningeofret


, Lisa Genovas Stadig Alice og Hanne-Vibeke Holsts Dronningeofret er helt suveræne skildringer af et uafvendeligt sygdomsforløbUlla-Carin Lindquists Ro uden årer, Lisa Genovas og Hanne-Vibeke Holsts Dronningeofret er helt suveræne skildringer af et uafvendeligt sygdomsforløbUlla-Carin Lindquists Ro uden årer, Lisa Genovas Stadig Alice og Hanne-Vibeke Holsts er helt suveræne skildringer af et uafvendeligt sygdomsforløbUlla-Carin Lindquists Ro uden årer, Lisa Genovas Stadig Alice og Hanne-Vibeke Holsts Dronningeofret er helt suveræne skildringer af et uafvendeligt sygdomsforløb.

Lektørudtalelse

Af

Conni Boll Christensen


Informationer og udgaver

Bog

2016

Bog

2016

Bog

2016

Lydbog (net)

2016

Lydbog (cd-mp3)

2016

Ebog

2016