Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn

Mig og min hjerne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

165 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Ophav

Niels Roland(illustrator)
Målgruppe

til børn


Beskrivelse


Bliv klogere på din fabelagtige hjerne. Få svar på, hvorfor den er med til at gøre mennesker anderledes end alle andre arter på jorden


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2019

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 18. feb. 2019

Bliv klogere på din fabelagtige hjerne. Få svar på, hvorfor den er med til at gøre mennesker anderledes end alle andre arter på jorden. Fra 10 år.

Fagbog om hvordan mennesker bruger hjernen, og på hvilke områder den påvirker vores adfærd. Der er 11 kapitler, som alle indledes med et hvorfor-spørgsmål. Hjernen beskrives fx i forhold til hvordan den styrer vores opmærksomhed, hvordan den opfører sig, når vi skal lære noget nyt, og hvordan den påvirker vores følelser. Forrest er der indholdsfortegnelse med kapiteloverskrifter. Der er også faktabokse, tegnede illustrationer og små opgaver.

Underholdende og oplysende formidling om hjernen. Letforståelige vinkler på et stort emne, og fine understøttende illustrationer og opgaver til bogens tekst.

I serien "De store fagbøger" er der udgivet HjernenKan du tænke dig?!


, som også giver mange svar på, hvordan hjernen virker, og i Kan du tænke dig?! stilles 80 spørgsmål og svar om hjernens betydning og funktionI serien "De store fagbøger" er der udgivet Hjernen, som også giver mange svar på, hvordan hjernen virker, og i stilles 80 spørgsmål og svar om hjernens betydning og funktion.


Børn & bøger

Årg. 72, nr. 4 (2019)

af

af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 72, nr. 4 (2019)Informationer og udgaver

2019

Bog

Illustrator: Niels Roland

Høst, 1. udgave

2023

Ebog

Charlotte Louise Koldbye

Nota

2019

Ebog

Illustrator: Niels Roland

Høst, 1. eBogsudgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Marie Marschner

Høst