Gå til indholdMig og Dylan Walker eller historien om, hvordan jeg ødelagde mit sidste skoleår


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

205 sider

Udgivet

2015

genre/form

roman,

sjove bøgerOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Malthe er forelsket i Louise. Men han ved ikke hvordan man snakker med piger, så han lægger en plan, og den ser lovende ud. I starten -


Anmeldelser (3)


15. dec. 2015

En humoristisk historie om en dreng, der gerne vil gøre det rigtige, men bare ikke helt ved hvordan. Til piger og drenge fra 12 til 15 år.

Roman i 7 dele om Malthe, der går i 9. klasse og føler sig akavet. Han vil ret gerne i nærkontakt med Louise fra klassen, men ved ikke hvordan man snakker med piger. Så han lægger en plan: Han vil være "veninde" med pigerne. Planen lykkes. Han bliver inviteret med til pigernes fødselsdage og går med dem på tøjudsalg, men planen har større konsekvenser end han troede, og hvad der er endnu værre, så virker den ikke overfor Louise, så han må finde en udvej.

En sjov historie. Skrevet i et let, mundret og billedskabende sprog. Giver et fint billede af Malthes problemer med at få styr på sine følelser og fornemmelser, og hans målrettede forsøg på at løse dem.

Bogen er mere humoristisk end forfatterens London kalder


, og humoren er i familie med Bjarne Reuters bøgerBogen er mere humoristisk end forfatterens London kalder, og humoren er i familie med Bjarne Reuters bøger.

Lektørudtalelse

Af

Lars Larsen

Weekendavisen

Af

Stine Reinholdt Hansen

d. 26. feb. 2016

Børn & bøger

Af

Eiler Jensen

Årg. 69, nr. 2 (2016)


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2018

Punktskrift

2018

Ebog

2016

Bog

2015