Gå til indholdMidtvand : kriminalroman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

358 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi. Sam Berger, der nu er Sveriges mest eftersøgte mand, hvirvles ind i en voldsom og omfattende sag, der strejfer terrorisme og illegal våbenhandel på et højt plan. Undervejs støttes Berger igen af de to stærke kvinder Molly Blom og Desiré Rosenquist også kaldet Deer


Anmeldelser (4)


2. aug. 2018

Sam Berger, som efter de dramatiske begivenheder i Indland


er Sveriges mest eftersøgte mand, hvirvles i denne tredje bog i serien ind i en voldsom og omfattende sag, der strejfer terrorisme og international illegal våbenplan på et højt plan. For Arne Dahl fansSam Berger, som efter de dramatiske begivenheder i Indland er Sveriges mest eftersøgte mand, hvirvles i denne tredje bog i serien ind i en voldsom og omfattende sag, der strejfer terrorisme og international illegal våbenplan på et højt plan. For Arne Dahl fans.

I eftersøgningen efter en kidnappet pige opdager Sam Berger snart, at hans onde ånd, den tidligere kollega Carsten Boylan, efterstræber ham på livet. Det er dog kun en af de mange intriger og konspirationer som Arne Dahl fletter sammen i denne thriller, som bringer triumviratet Berger og hans to våbensøstre Molly Blom og Deer i svære vanskeligheder. Som i seriens to første bind kompliceres det hele af forskellige nære familiebånd, og selv ikke efter en voldsom afsluttende shootout på en øde ø i en svensk skærgård, synes alle trusler mod hovedpersonerne at være afværget.

Dahl har et langt sikkert forfatterskab bag sig. Denne gang er der dog en del, der skurrer. Plottet er fantasifuldt og meget vidtløftigt. Dahl præsenterer løbende nye konflikter og alle personerne afslører nye traumer, så til slut har han svært ved at lande den komplicerede handling. Sproget, som Dahl har haft en sikker, men også højstemt tilgang til, løber denne gang over i det mere knudrede og forlorne. Dahl kan sikkert stadig fastholde sit kernepublikum, men nye vil ikke strømme til efter læsning af "Midtvand".

Paganinikontrakten


tager også afsæt i våbenhandel i SverigePaganinikontrakten tager også afsæt i våbenhandel i Sverige.

Lektørudtalelse

Af

Jørgen Bartholdy

Politiken

Af

Bo Tao Michaëlis

d. 20. okt. 2018

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 29. aug. 2018

Litteratursiden.dk [online]

Af

Arne Larsen (f. 1952)

2018-08-27


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2022

Lydbog (net)

2018

Punktskrift

2021

Bog

2020

Bog

2018

Bog

2018

Lydbog (cd)

2018

Lydbog (cd-mp3)

2018

Ebog

2018