Bøger / faglitteratur

Midt i a ræs : ta' med os ind i overskudsalderen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
140 sider: ill. i farver ; 29 cm
Udgivet
2014
Ophav
Målgruppe
for kvinder, for midaldrende

Beskrivelse


I anekdotisk/biografisk form giver forfatterne inspiration til hvordan man træder i karakter og følger den indre passion midt i livet, så man får et fuldbyrdet liv til glæde for alle. Med fif, kvindeportrætter og citater.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. apr. 2014

af

af

Anny Skov Madsen

d. 4. apr. 2014

Bogen henvender sig til modne, lidt ældre kvinder, der her kan finde inspiration til at handle eller gå nye veje. Bogen lyser af optimisme, så den er også oplagt til kvinder i Bogen-Kommer ordningen.

Titlen er en jysk omskrivning af det latinske udtryk "in medias res", der betyder "midt ind i begivenhederne". Bogen er skrevet af forfatter Lene Rikke Bresson, foredragsholder Gitte Hornshøj og tidligere statsministerfrue, nu danser og foredragsholder Anne-Mette Rasmussen. Formålet med bogen er at give kvinder midt i livet inspiration til at turde, handle, vælge og følge den indre passion, så man får et fuldbyrdet liv til glæde for alle. Emnerne er bl.a. venskaber, familie, drømme, stolthed, lykke og succes. I hvert kapitel er der en indledning og hver af de tre kvinder fortæller om deres liv og erfaringer. Der er små fif og centrale citater, og der er indlagt portrætter af markante kvinder før og nu. Mange illustrationer, fremhævede citater og et godt læsevenligt layout gør bogen let at læse og let at formidle til lånere der kan lide at læse om kendte menneskers liv.

Andre bøger om selvudvikling og som henvender sig generelt til kvinder er Superwoman er en følelse, Pippi power, og Miss Perfect.

En sympatisk og positiv bog med inspiration til modne kvinders selvudvikling er skrevet af tre kendte kvinder, der deler ud af deres erfaringer og overskud. Bogen føjer ikke nyt til emnet, men den har et læsevenligt layout, der ligner artikler i magasiner for kvinder.