Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Meyers salater


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

135 sider: ill. i farver

Udgivet

2015

Ophav

Claus Meyer(forfatter)

Maria P.(illustrator)

Marie Holm(redaktør)
Genre og formopskrifter, kogebøger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Forfatteren blander årstidernes friske grøntsager til saftige salater


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. maj. 2015

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 29. maj. 2015

En salatbog i bedste Meyer-stil, hvor man får opskrifter på de bedste salater til hver årstid - og derudover grundlæggende informationer om urter, salater, kål og korn.

Denne salatkogebog er opdelt i de fire årstider: Forår - vilde urter og forårssalater, Sommer - spis salat og sommersalater, Efterår - kål - en kongegrøntsag og efterårssalater, Vinter - korn er cool og vintersalater. Derudover er der et kapitel med olie-eddike samt et kapitel med andre dressinger. Hver afsnit indledes med fx lidt om at finde vilde urter, de forskellige salattyper, kåltyper og korntyper; alt efter årstiden. Ingredienserne er velkendte, og opskrifterne er overskuelige bygget op med ingredienser i én spalte og arbejdsgangen i en anden; det hele illustreret med farvefotos af de færdige resultater. Forfatteren Claus Meyer har adskillige kogebøger bag sig og er især foregangsmand for større kvalitet i både maden og måltiden.

En indbydende og spændende bog om salater.

Forfatteren har tidligere udgivet: Claus Meyers salatværkstedfra 2009. Der findes rigtig mange salatbøger - denne vil blive efterspurgt både fordi den er fra Claus Meyer, men også fordi den er flot og enkel.Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Maria P.

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2015

Lydbog (net)

indlæser: Pernille Lyneborg

Nota

2015

Punktskrift

Claus Meyer

Nota