Gå til indholdBøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Meyers grønne proteiner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

391 sider: ill. i farver ; 28 cm

Udgivet

2020

Ophav

Jonas Winge Leisner(forfatter, redaktør)

Lars Scheel(opskrifter)

Jonas Astrup(opskrifter)

m.fl

Genre og formvegetariske kogebøger, veganske kogebøger, kogebøger, opskrifter

Beskrivelse


Grønne retter fra Claus Meyer. En kogebog til både grøntsagselskere, vegetarer og til kødspisere, der gerne vil finde nye og sunde veje til proteiner


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. okt. 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 23. okt. 2020

Grønne retter fra Claus Meyer. En kogebog til både grøntsagselskere, vegetarer og til kødspisere, der gerne vil finde nye og sunde veje til proteiner.

De første ca. 50 sider handler om det grønne - som energikilder, bælgfrugter, umami mv. Resten af bogen består primært af opskrifter - og billeder af retterne. De er årstidsinddelt, og det sidste kapitel er med snacks, bagværk og basisopskrifter. Bagest er der et alfabetisk register samt et råvareregister - begge ret omfattende. Opskrifterne er bygget op med en indledning til hver opskrift, en opskriftsvejledning samt en ingrediensliste. Det er primært velkendte ingredienser, der fås i almindelige supermarkeder - og en enkelt mindre velkendt ingrediens ind imellem.

Gedigen grøn kogebog, der vil tiltale de fleste - ikke mindst Meyer-tilhængere. Opskrifterne er skrevet i pæn stor skrift og billedmaterialet er rigt og indbydende. Bogen er i bedste Meyer-stil og vil tiltrække både nye og gamle Meyer-fans. Bogen er i en lækker kvalitet.

Kogebøger med grøn og klimavenlig mad er i høj kurs - og der kommer en del af dem. Fx Det kærlige køkkenGrønt med umami og velsmag


og Grønt med umami og velsmag. Meyers bog er i den bedste ende; både indholdsmæssigt, omfangsmæssigt og kvalitetsmæssigtKogebøger med grøn og klimavenlig mad er i høj kurs - og der kommer en del af dem. Fx Det kærlige køkken og . Meyers bog er i den bedste ende; både indholdsmæssigt, omfangsmæssigt og kvalitetsmæssigt.


Diætisten

Årg. 28, nr. 168 (2020)

af

af

Majbritt Blume- Hellesøe

Årg. 28, nr. 168 (2020)Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustrator: Chris Tonnesen

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2020

E-bog

Illustrator: Chris Tonnesen

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave