Gå til indholdMeyers glutenfri bageskole


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Introduktion til teknikker og ingredienser, når man skal bage uden gluten, efterfulgt af glutenfrie opskrifter på forskellige slags bagværk, såsom brød, boller, kager og tærter


Anmeldelser (1)


10. okt. 2018

Gruppen af mennesker der fravælger gluten, fordi de ikke kan tåle det eller ikke ønsker det som en del af deres kost, er voksende, og med denne bagebog kan de udvide deres adgang til bagværk.

Bogens første 50 sider er en introduktion til både teknikker og ingredienser, som er noget anderledes, når man skal bage uden gluten. Herefter følger over 100 sider med opskrifter på al mulig slags bagværk, som er en del af de fleste familiers hverdagskost såsom brød, boller, kager og tærter, hvori man bruger ingredienser som havre, boghvede, majs, ris og kikærter.

En lækker bagebog i vanlig Meyer-stil, der giver en god introduktion til den svære kunst at skabe lækkert bagværk uden brug af gluten. De fleste opskrifter fylder et opslag og giver et grundig gennemgang af fremgangsmåder ledsaget af flotte fotos, og nogle opskrifter ledsages også af en fotogennemgang af teknikker og processer.

Der findes efterhånden flere bagebøger med opskrifter på glutenfrit bagværk såsom Ægte glutenfri


Bag uden gluten


Bag glutenfrit


, Bag uden gluten og Bag glutenfritDer findes efterhånden flere bagebøger med opskrifter på glutenfrit bagværk såsom Ægte glutenfri, og Bag glutenfritDer findes efterhånden flere bagebøger med opskrifter på glutenfrit bagværk såsom Ægte glutenfri, Bag uden gluten og Der findes efterhånden flere bagebøger med opskrifter på glutenfrit bagværk såsom Ægte glutenfri, Bag uden gluten og Bag glutenfrit.

Lektørudtalelse

Af

Rikke Bruun


Informationer og udgaver

Ebog

2019

Bog

2018