Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Messi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
16 sider: ill. i farver
Udgivet
2012
Ophav
Genre og form
biografier
Sværhedsgrad

for begynderlæsere, let at læse

lix: 10

Målgruppe

For 7-8-årige


Beskrivelse


lettal: 16.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. aug. 2012

af

af

Mads Overmark

d. 20. aug. 2012

Bogen kan bruges til de børn 7-8 år, der er sikre afkodere, og som skal arbejde med indholdslæsning. Den kan også bruges som fritidslæsning. Endelig er emnet velegnet til at motivere de børn, der ikke gider bøger.

At Lionel Messi skulle ende som en af verdens bedste fodboldspillere lå ikke i kortene, da han var dreng. Klejn som han er, var der ikke mange, der troede på ham. Og det er altid skønt, at læse om en, der trodser sandsigerne og vender en svaghed til en styrke. Enkle sætninger, store bogstaver og dobbelt linjeafstand hjælper den unge læser. Teksten er ledsaget af actionmættede farvefotos. Titel og forsidebillede garanterer, at bogen ikke samler støv på hylden. Der findes opgaver til teksten på forlagets hjemmeside.

Der er skrevet en del om fænomenet Messi, men til ældre børn. Således er denne første til begynderlæseren. Layoutet er som seriens øvrige udgivelser.

Fodbold er øjeblikkets spil. Gengivet i bogform bliver det let kedsommeligt, men emnet motiverer mange børn og har derfor sin berettigelse.