Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mere end det


Beskrivelse


16-årige Seth drukner og vågner op igen i en forladt by i England, nøgen og indrullet i metalliske bandager. Han genkender byen, men har ellers ingen erindring om sit liv.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. okt. 2015

af

af

Lars Larsen

d. 1. okt. 2015

Spændende og tankevækkende dystopisk roman for teenagere fra 15 år og unge voksne om liv og død, skyld, ansvar og meningen med det hele.

Hovedpersonen, 16-årige Seth drukner på voldsom vis i 1. kapitel, men vågner op igen i en forladt by i England, nøgen og indrullet i metalliske bandager. Han genkender byen, men har ellers ingen erindring om sit liv. Det kommer gradvist tilbage i drømme og samtaler med to jævnaldrende, som også er havnet i den uddøde by, og efterhånden afdækkes historier om dårlig trivsel, svigt, kærlighed og troskab. Romanen er tætskrevet og handlingen er ordnet i 4 dele. Der er korte sætninger og meget dialog. Det er forfatterens anden bog på dansk. han har høstet stor anerkendelse for romanen Monster.

En velfortalt historie, der behandler vigtige emner som ærlighed, kærlighed, skyld og ansvar. Forfatteren blander genrerne og benytter elementer fra både science fiction og fantasy.

Et bud til læsere af Bitchen imellem osLying game. Bind 4 : Gemmeleg og Lying game. [Bind 4]Et bud til læsere af Bitchen imellem os og Lying game. [Bind 4].


Weekendavisen

d. 22. jan. 2016

af

af

Damian Arguimbau

d. 22. jan. 2016