Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Menneskeæder

Del 2 af HængedyndDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

387 sider

Udgivet

2022

Ophav
Genre og formroman, krimi, romaner, politiromaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2018


Beskrivelse


Landbetjenten i den lille by Gæringe, Jon Harding, og hans makker, Viggo Brodersen, skal efterforske et brutalt dobbeltmord. Et muligt mordvåben viser sig at relatere til endnu et dobbeltmord, der blev begået flere år tilbage. Hvad er sammenhængen? 2. bind i "Hængedynd"-serien. For krimilæsere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. okt. 2022

af

af

Martin Minka Jensen

d. 14. okt. 2022

Landbetjenten i den lille by Gæringe, Jon Harding, og hans makker, Viggo Brodersen, skal efterforske et brutalt dobbeltmord. Et muligt mordvåben viser sig at relatere til endnu et dobbeltmord, der blev begået flere år tilbage. Hvad er sammenhængen? 2. bind i "Hængedynd"-serien. For krimilæsere.

Krimierne i "Hængedynd"-serien handler om betjenten Jon Harding, der har skiftet storbyen København ud med den lille by på Vestsjælland, Gæringe. Sammen med sin gnavne makker, Viggo Brodersen, skal han efterforske dobbeltdrab, tyverier og gamle landsbyhemmeligheder. I første bind medfører fundet af et lig i skoven en tur rundt i landsbyens fortid. I andet bind kobles et nyt og et gammelt dobbeltmord sammen med fundet af en død mand og en pistol. Selvom det bringer ham i fare, søger Jon også svarene hos en fængslet morder, der måske kan hjælpe ham i den aktuelle opklaring. Tredje bind trækker tråde mellem den lille by og det tidligere DDR. Et drab på en ældre dame er muligvis udført af en professionel lejemorder. Jon skal finde ud af, hvad der bringer en sådan person til Gæringe. Dette besværliggøres dog af en række tyverier i kirker.

Velskrevne krimier, der tager deres udgangspunkt i en dansk virkelighed, tilsat lidt spænding. Sagerne og efterforskningen foldes fint ud og skaber en fin spændingskurve. Bøgerne rummer begivenheder og sager, der snor sig ind i det overordnede krimispor.

Kan sammenlignes med Kvæler, der også er en dansk krimi.Informationer og udgaver

2022

Bog

Allan Erik Mortensen

Falco, 1. udgave

2018

Bog

Allan Erik Mortensen

mellemgaard, 1. udgave

2022

Ebog

Allan Erik Mortensen

Falco, 1. udgave

2018

Ebog

Allan Erik Mortensen

mellemgaard

2020

Lydbog (net)

indlæser: Peter Bøttger

Nota

2018

Lydbog (net)

indlæser: Peter Bøttger

Lytteratur

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Peter Bøttger

AV Forlaget Den Grimme Ælling