Gå til indholdBøger / faglitteratur / opskrifter

Meningsfyldte middage : mad, kunst & samtaler fra hjertet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

219 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

Genre og formopskrifter, idebøger
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Personlig kogebog med inspiration til aftner med familie og venner på tværs af generationer. Henvender sig til alle som ønsker ideer til både selskabelighed og god gæstemad


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. aug. 2022

af

af

Hamide Kara

d. 26. aug. 2022

Personlig kogebog med inspiration til aftner med familie og venner på tværs af generationer. Henvender sig til alle som ønsker ideer til både selskabelighed og god gæstemad.

Skuespiller Marianne Mortensen og datteren Frederikke Z. Vesterskov skriver med overskrifter som "Skæve eksistenser", "Eventyrlighed", "Protest eller Poesi", "Et slag for hjertet". "I den blå time - om stilhed og ritualer" mv. om foreningen Den Musiske scene som er skabt af familien i 2013 med stor succes. Her har familien stået for arrangementer med musik, nye menuer og vedkommende kunst med navne som Jytte Abildstrøm, Morten Hilmer, Paolo Russo, Carsten Dahl, Alberte mf. Med udgangspunkt i temaer som er blevet præsenteret i Den Musiske scene skriver Mortensen og Vesterskov, at de ønsker at inspirere til både madmenuer og eksistentielle samtaler. Bogen er udstyret med private fotos af forfatterne og de forskellige retter og sidst i bogen finder man et opskriftsregister.

En personlig, passioneret og indbydende kogebog, som mor og datter har skabt i samarbejde. Teksterne og billederne er dybe og smukke. De appetitvækkende og lækre opskrifter er beskrevet overskueligt og er nemme at gå til. Bogen vægter glæderne ved samvær med familie og venner, hygge, og meningsfulde og dybe samtaler.

Af andre titler med både spændende opskrifter og selskabelighed findes: KomsammenGæster


Sammen


, Gæster og SammenAf andre titler med både spændende opskrifter og selskabelighed findes: Komsammen, og SammenAf andre titler med både spændende opskrifter og selskabelighed findes: Komsammen, Gæster og .Informationer og udgaver

2022

Bog

Marianne Mortensen (f. 1958)

Muusmann, 1. udgave

2022

E-bog

Marianne Mortensen (f. 1958)

Muusmann, 1. udgave