Gå til indholdMen der kommer en time


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

479 sider

Udgivet

ca. 2020

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Mens den kolde krig raser i Europa er familierne Barrington og Clifton endnu engang ude i stormvejr. Et kærlighedseventyr får fatale følger for både Giles og hans nevø mens både Emma og Harry må kæmpe for det de tror på


Anmeldelser (2)


5. feb. 2019

Der er fart over feltet når vi følger familierne Clifton og Barrington igennem 1970'erne. Man er godt underholdt hvis man er til spændingsbøger hvor både stor kærlighed og det engelske klassesamfund er en vigtig del af historien.

Jeffrey Archer tager i denne 6. del af "Clifton-krøniken" fat på 1970'erne, hvor jerntæppet går gennem Europa. Vi følger stadig familierne Clifton og Barrington. Harry kæmper som formand for det engelske PEN, for at få sin gamle cellekammerat frigivet, mens Emma kæmper for magten i det familieejet rederi, som endnu engang er under pres. Giles forsøger at smugle sin elskede Karin ud fra østblokken, samtidig med at hans ekskone Lady Virginia endnu engang er på krigsstien. For Sebastian bliver et møde med den indiske kultur skæbnesvanger og han må sande at gammel kærlighed ikke ruster så let.

Der er fart over feltet i Jeffrey Archers romanserie fra det 20-århundredes England. 1970'ernes kolde krig fylder med god grund meget i dette bind, hvor der dog også er plads til temaer om arrangerede ægteskaber og magtfulde kvinder, alt sammen set gennem det engelske klassesamfunds briller. Det er fantastisk underholdning og man sluger boger ligesom de andre i serien.

Det er oplagt at sammenligne med Ken Folletts og Jan Gullious serier om det 20 århundrede, hvor de første bind er henholdsvis Giganternes fald


Brobyggerne


og BrobyggerneDet er oplagt at sammenligne med Ken Folletts og Jan Gullious serier om det 20 århundrede, hvor de første bind er henholdsvis Giganternes fald og Det er oplagt at sammenligne med Ken Folletts og Jan Gullious serier om det 20 århundrede, hvor de første bind er henholdsvis Giganternes fald og Brobyggerne.

Lektørudtalelse

Af

Anette Brinkløv Liebmann

Litteratursiden.dk [online]

Af

Anne Grete Jacobsen

2019-04-08


Informationer og udgaver

Bog

ca. 2020

Bog

2019

Bog

2019

Lydbog (net)

2019

Lydbog (cd-mp3)

2019

Ebog

2019