Gå til indholdMemento mori


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

403 sider

Udgivet

2018

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2018


Beskrivelse


Krimi på Rømø. En ældre kvinde er blevet dræbt og de mulige motiver er mange


Anmeldelser (1)


6. sep. 2018

Et drab er begået på Rømø, og politiet får sin sag for med at finde ud af hvem der ville den gamle dame til livs - og hvorfor? Til læsere af lokale krimier.

Grådighed, magt, profit eller hævn? De mulige motiver er mange, da en ældre kvinde, Marie Fisker Hansen, findes dræbt, og politikommissær Andersen og hans hold af efterforskere må på overarbejde for at finde morderen. Antallet af mistænkte på ferieøen Rømø er stort, for øen er splittet mellem dem der ønsker nye bebyggelser, flere turister og kapital, og dem der ønsker at bevare og beskytte naturen - og Marie Fisker Hansen havde en prominent rolle i disse stridigheder.

Et fint plot, men desværre kedeligt skrevet. Der er mange banaliteter og gentagelser, og ingen spænding. Forsiden vil ikke lokke læsere til med sit ret hjemmelavede look.

Forfatteren har tidligere skrevet om kommissær Andersen og nogle af hans andre grimme sager i novellesamlingen Arven og andre noveller


Hævn


Skyggedans med en morder


Mosefolk


samt i bogen Hævn. Andre krimier fra udkantsdanmark er fx Skyggedans med en morder og MosefolkForfatteren har tidligere skrevet om kommissær Andersen og nogle af hans andre grimme sager i novellesamlingen Arven og andre noveller samt i bogen . Andre krimier fra udkantsdanmark er fx Skyggedans med en morder og MosefolkForfatteren har tidligere skrevet om kommissær Andersen og nogle af hans andre grimme sager i novellesamlingen Arven og andre noveller samt i bogen Hævn. Andre krimier fra udkantsdanmark er fx og MosefolkForfatteren har tidligere skrevet om kommissær Andersen og nogle af hans andre grimme sager i novellesamlingen Arven og andre noveller samt i bogen Hævn. Andre krimier fra udkantsdanmark er fx Skyggedans med en morder og Forfatteren har tidligere skrevet om kommissær Andersen og nogle af hans andre grimme sager i novellesamlingen Arven og andre noveller samt i bogen Hævn. Andre krimier fra udkantsdanmark er fx Skyggedans med en morder og Mosefolk.

Lektørudtalelse

Af

Iben Jakobsen


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018