Gå til indholdBøger / faglitteratur / veganske kogebøger

Mega vega : grøn mad til hele familien : over 200 opskrifter på vegetarisk og vegansk mad


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

333 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Ophav

Sara Ask(forfatter)

Lisa Bjärbo(forfatter)

Katy Kimbell(illustrator)

m.fl

Genre og formveganske kogebøger, vegetariske kogebøger, kogebøger, opskrifter

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2018

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 16. okt. 2018

Grøn mad-bibel for hele familien - over 200 opskrifter på vegetarisk og vegansk mad for travle familier.

Mega Vega indeholder 36 hurtige retter, 42 hverdagsretter og 33 weekendretter. Herudover er der mellemmåltider, jul, brunch, grill og picnic. Der er portionsangivelser til hver ret, samt små hints som: "Veganervenlig" eller "Perfekt i madpakken". Ingredienserne fås i velassorterede supermarkeder, og der er noget for enhver vegetar- og veganersmag - både i retternes indhold, tidsforbrug og tidspunkt på dagen. Til opskrifterne ses billeder og indimellem tips til fx brug af rester i en ny ret næste dag. Derved har bogen samtidig fokus på madspild. Bagest i bogen er et omfattende alfabetisk register. Forfatterne er børnediætist m.m. Sara Ask og journalist Lisa Bjärbo.

Flot, præsentabel og tyk (333 sider) samling af veganske opskrifter, hvor der er noget for enhver med interesse for at lave grøn mad. Den fysiske kvalitet er god og gedigen.

Forfatterne har tidligere udgivet to vegetariske kogebøger, hvoraf umiddelbart kun Mera vegofindes på (få) danske folkebiblioteker - på svensk! Vegetarbøger ridder på en bølge i disse år, der udkommer hele tiden med nye. Denne udmærker sig ved at være meget omfattende og almen tilgængelig i forhold til både ingredienser, tid og indhold.Informationer og udgaver

2018

Bog

Illustratorer: Katy Kimbell, Ulrika Pousette

Turbine