Gå til indholdMeditationer over tarot : en rejse ind i kristen hermetisme. Bind 2


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

361 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Andet bind i trebindsværket om meditationer over tarot. Dette er den første danske oversættelse af et af den esoteriske kristendoms centrale værker. For voksne med interesse i og viden om tarot og kristen hermetisme, Gennemgang af de 22 kort i Tarots store arcana med inddragelse af Biblen og de andre store religioners tekster, samt værker om magi, esoterik, mystik, psykologi, filosofi m.m.


Anmeldelser (1)


30. nov. 2020

Andet bind i trebindsværket om meditationer over tarot. Dette er den første danske oversættelse af et af den esoteriske kristendoms centrale værker. For voksne med interesse i og viden om tarot og kristen hermetisme.

Bogserie i tre bind, der gennemgår hvert kort i Tarots store arcana. Hvert kort gennemgås i form af et brev fra en anonym forfatter til læseren, der kaldes "Kære ukendte ven". Dette bind omfatter kortene VIII, IX, X, XI, XII, XIII og XIV. Bogen er originalt skrevet på fransk og har en anonym forfatter. Brevene indeholder tanker og citater fra mange religiøse tankesæt - primært det kristne. Hvert brev er tænkt som en esoterisk udviklingsvej.

Bogserien er for kendere. Den kræver indsigt og dybsindighed, samt viden om mange tænkere og begreber. Bogen er smuk med fine illustrationer af hvert kort og et meget righoldigt notesystem.

Denne bog gennemgår alle tarotkort på en mere praktisk og ligetil måde: Livets billedbog


Denne bog gennemgår alle tarotkort på en mere praktisk og ligetil måde: Livets billedbog.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Bog (Bind 2)

2020