Gå til indholdBøger / faglitteratur

Mediedidaktik : i teori og praksis


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

204 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Stig Toke Gissel(forfatter)
Målgruppe

til voksne

Undervisning

for lærere, for læreruddannelse


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. jan. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 15. jan. 2016

Danskfagligt centreret grundbog i mediedidaktik med fokus på produktion og analyse. Bogen er skrevet henvendt til lærerstuderende og dansklærere i grundskolen.

Bogen er opbygget således, at der kapitel for kapitel tilføjes ny viden og nye faglige redskaber. Det resulterer i en stigende sværhedsgrad gennem bogen. Det er derfor oplagt at læse bogen i sin helhed, men man kan også sagtens vælge relevante kapitler ud. Til alle kapitler findes øvelser og reflektionsspørgsmål.

Det er en meget praksisfokuseret udgivelse, som grundskolens undervisere let kan anvende i egen undervisningspraksis. Samtidig gør den grundskolens danskfaglige undervisning mindre abstrakt og meget mere nærværende og konkret for studerende på læreruddannelsen.

Denne udgivelse er 2. udgave af Mediedidaktik - i teori og praksisDigitalt dansk


Didaktisk design i dansk


, som er blevet revideret og tilpasset udviklingen indenfor medieområdet samt læreruddannelsens nye Forenklede Fælles Mål. Hvilket både betyder ændrede kapitler samt helt nye kapitler. Vil man læse mere om mediedidaktik i faget dansk, kan titlerne Digitalt dansk og Didaktisk design i dansk anbefalesDenne udgivelse er 2. udgave af Mediedidaktik - i teori og praksis, som er blevet revideret og tilpasset udviklingen indenfor medieområdet samt læreruddannelsens nye Forenklede Fælles Mål. Hvilket både betyder ændrede kapitler samt helt nye kapitler. Vil man læse mere om mediedidaktik i faget dansk, kan titlerne og Didaktisk design i dansk anbefalesDenne udgivelse er 2. udgave af Mediedidaktik - i teori og praksis, som er blevet revideret og tilpasset udviklingen indenfor medieområdet samt læreruddannelsens nye Forenklede Fælles Mål. Hvilket både betyder ændrede kapitler samt helt nye kapitler. Vil man læse mere om mediedidaktik i faget dansk, kan titlerne Digitalt dansk og anbefales.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 21. mar. 2016

af

af

Kristian Nøhr Jensen

d. 21. mar. 2016


Viden om literacy

Nr. 21 (2017)

af

af

Thomas Olsen

Nr. 21 (2017)Informationer og udgaver

2016

Bog

Stig Toke Gissel

Hans Reitzel, 2. udgave