Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Medaljen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

314 sider

Udgivet

2018

Ophav

Danielle Steel(forfatter)

Jan Pock-Steen(oversætter)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. feb. 2018

af

af

Sanne Caft

d. 6. feb. 2018

Frankrig under 2. verdenskrig. Sekstenårige Gaëlle er magtesløs, mens hendes verden smuldrer omkring hende. Trodsig slutter hun sig til modstandsbevægelsen. Midt i krigens kaos træffer hun et valg, der kommer til at kaste lange skygger over hendes liv efter krigen. Fortrinsvis for kvindelige læsere.

Forsiden viser et snedækket landskab med en kvinde i rød frakke og en flyver fra 2. verdenskrig. Hovedhistorien udfolder sig kronologisk med et kort nutidsafsnit som afsæt for historien om en kvindes kamp og moralske valg i krigstid. Og hendes liv som stigmatiseret efter krigen, hvor hun elsker, mister og finder kærligheden.

Danielle Steele er garant for effektivt sammenskruede historier om modgang, kærlighed og stærke skæbner. Der er en vis repetition i forfatterskabet, men det er også det, der sikrer et trofast publikum, der får en roman i forfatterens vanlige sikre stil. Forsiden formidler fint indhold. Der er ikke noget nyt her, men det forventes heller ikke.

Mange forfatter skriver i kærlighedsgenren og Steele ligger i tråd med fx Victoria Hislop, Jojo Moyers, Marcia Williett, Helen Dunmore og Kate Morton.Informationer og udgaver

2018

Bog

Danielle Steel

Lindhardt & Ringhof, Særudgave

2018

Bog

Danielle Steel

Gyldendals Bogklubber, 1. bogklubudgave

2018

Bog

Danielle Steel

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2018

Ebog

Danielle Steel

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave

2018

Lydbog (net)

indlæser: Marian Friborg

Lindhardt og Ringhof

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Marian Friborg

Audioteket